MiniMjau Skrevet 11. mai 2008 #1 Skrevet 11. mai 2008 Jeg har en sykt god kake, som jeg bruker å lage, men da i en rundform. Nå skal jeg lage den til 17.mai lunchen, og jeg skal lage 2 stk. Mitt spørsmål er da om jeg bare kan doble oppskriften og så bruke en langpanne?
Gjest antigartner Skrevet 11. mai 2008 #2 Skrevet 11. mai 2008 Regn ut arealet av grunnflaten i rundformen din og regn ut arealet av grunnflaten i langpannen. Hvis langpannen har ca dobbelt så stort areal dobles oppskriften. Hvis arealet av langpannen er ca 3 ganger så stort, tredobler du oppskriften. Vanligvis er jo en rundform litt dypere enn en langpanne, så husk å tilpasse både steketid og "deigmengde" til dette.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå