Gå til innhold

Fryse saus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage biff til meg selv, og har lyst på béarnaisesaus til. Å lage den fra grunnen av har jeg ikke råvarer til, så jeg får lage en pose. Men en hel pose er mye saus.

Går det an å fryse det som er til overs til å bruke en annen dag?

Videoannonse
Annonse
Gjest Lacuna
Skrevet

Du kan ikke bare bruke halve poseinnholdet, og redusere væskemengden tilsvarende? Det burde gå helt greit.

Skrevet

Det er ikke noe problem å fryse sauser.

Skrevet

Jeg syns det enkleste er å bruke halve posen.

Skrevet

Et tips jeg har hørt er å fryse saus som "isterninger". Så kan man ta opp en terning til en porsjon saus.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...