Supraspinatus Skrevet 11. mai 2008 #1 Skrevet 11. mai 2008 Jeg skal lage biff til meg selv, og har lyst på béarnaisesaus til. Å lage den fra grunnen av har jeg ikke råvarer til, så jeg får lage en pose. Men en hel pose er mye saus. Går det an å fryse det som er til overs til å bruke en annen dag?
Gjest Lacuna Skrevet 11. mai 2008 #2 Skrevet 11. mai 2008 Du kan ikke bare bruke halve poseinnholdet, og redusere væskemengden tilsvarende? Det burde gå helt greit.
Tabris Skrevet 11. mai 2008 #5 Skrevet 11. mai 2008 Et tips jeg har hørt er å fryse saus som "isterninger". Så kan man ta opp en terning til en porsjon saus.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå