Gå til innhold

Fryse saus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage biff til meg selv, og har lyst på béarnaisesaus til. Å lage den fra grunnen av har jeg ikke råvarer til, så jeg får lage en pose. Men en hel pose er mye saus.

Går det an å fryse det som er til overs til å bruke en annen dag?

Gjest Lacuna
Skrevet

Du kan ikke bare bruke halve poseinnholdet, og redusere væskemengden tilsvarende? Det burde gå helt greit.

Skrevet

Det er ikke noe problem å fryse sauser.

Skrevet

Jeg syns det enkleste er å bruke halve posen.

Skrevet

Et tips jeg har hørt er å fryse saus som "isterninger". Så kan man ta opp en terning til en porsjon saus.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...