Amalie_85 Skrevet 9. mai 2008 #1 Skrevet 9. mai 2008 Jeg har aldri kjøpt vaniljestang, har aldri sett en en gang tror jeg. Sett på bilde da. Men hvor i all verden kjøper jeg sånt? Kan jeg eventuelt bruke noe annet, skal lage den her: Panna cotta vet så lite om det her merker jeg Men vet jo at det er mange matglade her inne så da håper jeg dere kan hjelpe meg
Kvist Skrevet 9. mai 2008 #2 Skrevet 9. mai 2008 På matbutikkene Ligger gjerne en eller to i en sånn svart Black Boy pose, eller så har jeg sett dem i reagensrørgreier i plast. Ligger de i pose så du kan klemme så prøv å velge den mykeste. De pleier å ha helt enkle vanlige på alle matbutikker, men skal du ha sånn digg stor og myk luksusvariant må du nok på Meny, Ultra, Mega eller noe sånt. Trur de har sånne gode på Oliven også, mener jeg har kjøpt der før... Bytter du en porsjon eller flere mot litt papp? Panna Cotta er godt det
Gjest Eurydike Skrevet 9. mai 2008 #3 Skrevet 9. mai 2008 Det finner du i vanlig krydderhylle på vanlig matbutikk. Det står vaniljestang på posen. Jeg pleier alltid å bøye å tøye litt på posen før jeg kjøper den, for å være sikker på at vaniljestangen er fersk og myk. Hvis den knekker som en tørr kvist, er den nemlig ubrukelig. Derfor er det også bedre å kjøpe i pose enn i sånne lange "reagensrør" som man finner flere steder - de kan være tørre uten at man får sjekket det.
Amalie_85 Skrevet 9. mai 2008 Forfatter #4 Skrevet 9. mai 2008 Haha....skulle vel skjønt at jeg bare kunne spurt deg :gjeiper: Vet lissom alt du. Hvis jeg får laget nok så kan det godt hende at du kan få en smak Hvis ikke så kan jeg sikkert lage det en annen gang så får du, mannen og Alfred komme på besøk (må kanskje være sol da så vi kan sitte ute. Er redd alfred ikke klarer å bevege seg rundt her
Amalie_85 Skrevet 9. mai 2008 Forfatter #5 Skrevet 9. mai 2008 Gelatinplater da? har de det og på meny?
Kvist Skrevet 9. mai 2008 #6 Skrevet 9. mai 2008 Ser ut som jeg er veldig enig med Eurydike Den ferdig brukte stanga kan du tørke fløteklinet av og legge i en boks/glass med sukker. Da får du ekte vaniljesmak på sukkeret ditt.
Gjest Wildcat Skrevet 9. mai 2008 #7 Skrevet 9. mai 2008 Gelatinplater da? har de det og på meny? Gelatinplater fins på de aller fleste dagligvarebutikker.
Amalie_85 Skrevet 9. mai 2008 Forfatter #8 Skrevet 9. mai 2008 Tøøøøft! Hva du vet. Du blir mitt orakel og altmuligkvinne du, Kvist. Du vet alt, og skaffer alt.
Amalie_85 Skrevet 9. mai 2008 Forfatter #9 Skrevet 9. mai 2008 Gelatinplater fins på de aller fleste dagligvarebutikker. Suuupert, da kan jeg handle alt på ett sted :juhu:
Kvist Skrevet 9. mai 2008 #10 Skrevet 9. mai 2008 Du blir mitt orakel og altmuligkvinne du, Kvist. Du vet alt, og skaffer alt. Hah! Det var det jeg visste Det er lissom meg og Supermann, hehe
Kvist Skrevet 10. mai 2008 #11 Skrevet 10. mai 2008 Kjempegodt! Tusen takk for smaksprøvene Håper selskapet ditt satte minst like stor pris på dem!
Amalie_85 Skrevet 11. mai 2008 Forfatter #12 Skrevet 11. mai 2008 Det var kjempe godt Men merker at neste gang skal det være mindre glass syns det ble litt mye! Så kan man heller lage fler hvis noen vil ha litt ekstra!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå