Gjest gjest1 Skrevet 13. mai 2003 #1 Skrevet 13. mai 2003 Syns disse er gode til å mumse eller som snacks. Marinerte sjampinjonger. 500 g små sjampinjonger 1 dl olivenolje 1 dl hvitvinseddik 3 fedd hvitløk hakket ”ss persille hakket 2ts friskchili hakket 1 ts sukker salt og pepper Skjær stilken av ved hatten og del hatten i to. Rist dressingen sammen og hell over soppen. La stå og marinere i minst 1 time. Kan lages dagen i forveien.( server romtemperert)
BlaBla Skrevet 14. mai 2003 #2 Skrevet 14. mai 2003 Skal de være ferske. Ikke stekte og avkjølt. En annen ting med sjampinjonger. Skal du servere biff med fløtegratinerte poteter og bernais, ja eller noe annet i den duren. Skrap alt ut av hatten på sjampinjongene fyll med hvitløkssmør, strø ost på toppen og litt krydder oppå der. Stekes i ovenen på rundt 225 grader. Det er godt det. Rumle rumle
Gjest gjest1 Skrevet 14. mai 2003 #3 Skrevet 14. mai 2003 Ja de skal være ferske de holder seg i ca en uke i kjøleskapet.Jeg syns de er så gode så de holder ikke så lenge hos oss.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå