Gjest Gjest Skrevet 3. mai 2008 #1 Skrevet 3. mai 2008 Hei. Jeg har en del kamskjell som jeg gjerne vil lage noe godt av, men vet ikke helt hvordan... Dvs. hva skal jeg servere dem til? Kanskje pasta? Noen av dere som har noen gode oppsrifter? Takk:)
Dru Skrevet 3. mai 2008 #2 Skrevet 3. mai 2008 (endret) Jeg laget kamskjell med brokkoli- og hasselnøttvinaigrette, det ble skikkelig godt. Finnes nest nederst her: http://www.aftenposten.no/matogvin/article1228421.ece Endret 3. mai 2008 av Dru
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå