Gjest Pet Skrevet 1. mai 2008 #1 Skrevet 1. mai 2008 Har et stort stykke røkt bacon som jeg tok ut av fryseren i går og som jeg må få brukt opp. Kan jeg bruke det i ertesuppe? Er skjære det i terninger og koke det sammen med ertene? Eller har noen andre forslag?
absinthia Skrevet 1. mai 2008 #2 Skrevet 1. mai 2008 (endret) Ja, du kan bruke det i ertesuppe! Andre ting jeg har brukt det til er at jeg lager en deig av kokt potet, egg, løk og raspet gulrot, som jeg har lett stekt bacon + baconfettet i.. og så steker jeg "kaker" av det, som du kan ha til middag.. de er fine å fryse ned. Passer sammen med en frisk salat og er sikkert også gode med en saus til. Du må kutte baconet i terninger før du steker det. Endret 1. mai 2008 av absinthia
Gjest Pet Skrevet 1. mai 2008 #4 Skrevet 1. mai 2008 Takk for tips! Det blir ertesuppe denne gangen, men har et stykke til i fryseren så jeg får finne på noe annet neste gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå