Gå til innhold

Hvilken type potet til bakt potet?


Gjest N

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

De aller største! Butikkene har stort sett de store bakepotetene i egen eske, enten med eller uten folie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok... så det er ikke forskjell mellom de som er lyse i fargen og de med litt tjukkere rødere skall?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjest

PS: Man m å ikke bruke de største. Og man må heller ikke kjøpe de som er innpakket i folie (de er dyrere). Fordelen med å ikke bruke så altfor store er at de blir ferdig i ovnen raskere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan jo velge de som selges spesielt som bakepotet, men de pleier å være veldig dyre. Så hvis du vil ha et billigere alternativ bør du velge melne poteter som pimpernell og kerrs pink. Asterix og Beate kan også brukes, men de blir ikke melne... Det er forresten vanskelig å få tak i "gammel" potet nå en tid, og den utenlandske nypoteten er ikke brukbar til dette!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest *Mim*

Asterix synes jeg er fin.

Baker forøvrig alltid uten folie - da blir jo potetene bare kokt inni folien. Det er jo så godt med godt, sprøtt skall! Pensler det litt med olje, jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...