Gjest Stearinpikken Skrevet 29. april 2008 #1 Skrevet 29. april 2008 Var å handlet mat i går, og oppdaget nå at jeg hadde glemt å rydde inn varene Oppi posen lå en pakke med kyllingfilet, kan det fortsatt brukes?
Gjest Fisk73 Skrevet 29. april 2008 #2 Skrevet 29. april 2008 Mest sannsynlig har den surnet, og da anbefaler ikke jeg at du spiser den.
Lady_Z Skrevet 29. april 2008 #3 Skrevet 29. april 2008 Siden det er kylling tror ikke jeg du bør spise den...
Gjest Zia Skrevet 29. april 2008 #4 Skrevet 29. april 2008 Jeg er ikke blant de mest hysteriske når det gjelder holdbarhetsdatoer og lignende, så langt derifra, men rå kylling som har ligget i romtemperatur over natten, ville jeg ikke engang vurdert å spise.
Gjest Stearinpikken Skrevet 29. april 2008 #5 Skrevet 29. april 2008 Ja, jeg vet det var et dumt spørsmål Jeg hadde nok ikke spist den, men hadde et lite håp siden jeg er fattig nå før lønning og siden jeg hadde fri ville jeg lage meg middag Får vel snylte på noen andre da
SuperGjest Skrevet 29. april 2008 #6 Skrevet 29. april 2008 Apropo kylling og hvorvidt den er dårlig eller ikke, hvordan ser man det? Har et kjøleskap som varierer veldig i tempratur, og det kan være alt fra minus 1 grad til pluss 7
Gjest Stearinpikken Skrevet 29. april 2008 #7 Skrevet 29. april 2008 Du lukter det, eller de fleste gjør. Jeg er elendig på å lukte sånn så jeg skriver dato på
SuperGjest Skrevet 29. april 2008 #8 Skrevet 29. april 2008 Jeg er veldig usikker på hva kylling skal lukte
Gjest StoreSky Skrevet 29. april 2008 #10 Skrevet 29. april 2008 Om kyllingen ikke er åpen,altså fremdeles vakumpaket fra butikken, så hadde jeg kanskje vurdert å bruke den. Men stekt godt!
Gjest Elfrida Skrevet 29. april 2008 #11 Skrevet 29. april 2008 Om kyllingen ikke er åpen,altså fremdeles vakumpaket fra butikken, så hadde jeg kanskje vurdert å bruke den. Men stekt godt!Jeg og. Pakken inneholder en gass (husker ikke nå hvilken) som også skal hjelpe på holdbarheten. Så jeg hadde luktet på den, og om den ikke lukter vondt hadde jeg brukt den. Kylling gjennomsteker/koker jeg uansett.
Trampe Skrevet 29. april 2008 #12 Skrevet 29. april 2008 Alt annet kan man jo lukte på, men jeg synes kylling lukter guffent uansett. Jeg lagde kyllingfilet her om dagen, og det lukter jo ekkelt selv om det er ei uke igjen på datoen. Og nei, jeg ville heller ikke spist kylling som har ligget i romtemp over natta. 1
SuperGjest Skrevet 29. april 2008 #13 Skrevet 29. april 2008 Alt annet kan man jo lukte på, men jeg synes kylling lukter guffent uansett. Jeg lagde kyllingfilet her om dagen, og det lukter jo ekkelt selv om det er ei uke igjen på datoen. Det er det jeg mener og, syns det lukter ekkelt uansett.
Gjest Elfrida Skrevet 29. april 2008 #14 Skrevet 29. april 2008 Alt annet kan man jo lukte på, men jeg synes kylling lukter guffent uansett.Det høres ut som du aldri har luktet sur kylling. Det kjenner man!
Crash Skrevet 29. april 2008 #15 Skrevet 29. april 2008 (endret) Jeg synes at Solvinge(?) kyllingfilet fra bl.a. Rema 1000 lukter mye bedre enn den fra Prior. Hadde en pakke som til og med var 1 dag over dato som var helt fin og luktet ca ingenting. Endret 29. april 2008 av Miros
Gjest Stearinpikken Skrevet 29. april 2008 #17 Skrevet 29. april 2008 Jeg har ikke fått kastet den enda, så den ligger i kjølesapet. Den var ikke åpnet nei. Men jeg spiser aldri mat som har gått over dato o.l Jeg ville nok ikke spist den, men det var så kjedelig at jeg glemte å pakke inn varene (det var bare kyllingen som måtte i kjøleskapet med en gang) fordi jeg hadde brukt noen av de få penge jeg hadde sånn at jeg kunne lage middag siden jeg faktisk hadde fri Menmen. Jeg kommer likevel til å lukte på den, men jeg er ikke ås god på å lukte forskjell, derfor pleier jeg bare å skrive dato på så jeg husker når jeg åpnet tingen o.l.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå