Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette har eg tenkt å servere:

-Hvitløk/chilli marinerte scampi

-Calamari

-Kylling vinger

-Kjøtboller i tomat salsa m/hvitløk og chilli

-Salat

-Oliven

-Fetaost

-Jarlsbergost med drue på pinne

-Pepperonipølse med mozzerella og cherrytomat på pinne

-Ovnstekte potet båter

-Hummos, tatziki, aioli

-Brød og kansje noen salte kjeks

Hva synst dere, noe dere ville lagt til, byttet ut?

Det skal serveres til 12 personer.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg tror jeg ville ha byttet ut pepperonipølsa, den smaker jo ikke noe godt hvis den ikke stekes.

Så ville jeg nok hatt et par slag med spekekjøtt.

Og ikke ha de salte kjeksene som kanskje, ha dem - de er gode.

Jeg ville også hatt brie.

Bon apetitt. :)

Skrevet

Jeg ville byttet ut Jarlsbergen med en god Manchego (ostedisk). Enig med gjest angående pepperonipølse, jeg ville bare laget spyd med cherrytomat, mozzerella og basilikumsblader.

Men, det er du som vet hvor "dristige" gjestene dine er i matveien, og hva som vil gå mest av. Husk bare at når det ser for lite ut, så er det mest sannsynlig allerede alt for mye - det er utrolig vanskelig å ikke lage alt for mye mat. F.eks. er min erfaring at kjøttboller av 400 gram karbonadedeig fint holder til 6-7 personer, selv om det ser lite ut, for hver person spiser kanskje 3-4 stykker.

Skrevet

Takk for svar begge to :) Jeg har notert det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...