Fredrikke Skrevet 8. april 2002 #1 Del Skrevet 8. april 2002 Noen som har gode oppskifer på wok? Er interessert i oppskrifter med både kjøtt og fisk. Ender alltid selv opp med kylling/svinekjøtt med wok-blanding..kjedelig i lengden.1212[ Dette Innlegg er endret av: Fredrikke den 2002-04-09 00:48 ] Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest svenskbrud Skrevet 9. april 2002 #2 Del Skrevet 9. april 2002 Hej Fredrikke! Om du inte har något emot att läsa svenska recept kan du alltid gå in på http://www.tasteline.com Gör en detaljerad sökning på ordet wok och du får en hel massa roliga recept! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 10. april 2002 #3 Del Skrevet 10. april 2002 Denne retten bruker å gjøre seg på venninnekvelder ol! (4 porsjoner) Ingredienser: 600 g svinekjøtt i strimler 2 ss god olje 1 løk 1 rød chilipepper 1 purre 2-3 hvitløkbåter 5-6 ss sursøt saus 2 dl tørr hvitvin 1 pose friske spirer (evt. boks.) Salt, pepper og ingefær Fremgangsmåte: Skjær kjøttet i strimler, løken i ringer. Finhakk chili og hvitløk. Fres kjøttet raskt i wok eller panne til det er lett gyllent. Kjøttet bør stekes i 2-3 omganger. Ta kjøttet opp og fres strimlet purre, spirer, chili og hvitløk et par minutter Hell på en vannskvett og la den koke inn. Legg kjøttet tilbake i pannen og tilsett resten av ingrediensene. Hell på en vannskvett og la den koke inn. La det få koke opp og smak evt. til med mer sursøt saus. Serveres med godt bakverk – og evt. nykokt ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #4 Del Skrevet 10. april 2002 Hei denne er en rask og god rett. Ca.500g biffstrimler løk (den du liker) 1 squash 1 boks bambus skudd (hermetisk) champignon surr alt i litt oliven olje, tilsett olje med litt smak,chiliolje soya el.l og hell over 2- 3 ss oystersauce tilslutt. server med kokt ris og evt.brød. kjempegodt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lottemor Skrevet 10. april 2002 #5 Del Skrevet 10. april 2002 Hær finner du masse vis av retter til både det ene og det andre.... http://www.matsiden.no/ klem fra12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå