Gjest Kjøttdeig Skrevet 27. april 2008 #1 Skrevet 27. april 2008 Har fundert litt i det siste.. Er det sunnere med kjøttdeig av kylling, enn vanlig kjøttdeig? Hvis man f.eks bruker kjøttdeig av kylling i pizza, taco, nachos etc? Er det noe forskjell?
Saeria Skrevet 27. april 2008 #2 Skrevet 27. april 2008 Ja, det er nok litt sunnere enn vanlig kjøttdeig. Den er helt fin å bruke på pizza, til nachos o.l. Konsistensen synes jeg er litt annerledes enn vanlig kjøttdeig.
Gjest GinaTricot Skrevet 27. april 2008 #3 Skrevet 27. april 2008 Ja, det er sunnere , masse proteiner, midre fett osv. OGSÅ ER DET KJEMPEGODT
Gjest vimselot Skrevet 28. april 2008 #4 Skrevet 28. april 2008 Jeg spiser ikke kylling, bruker karbonadedeig i stedet for kjøttdeig (mindre fett). Og bruker ellers mye fisk (laks), også til wok. Hopper jeg over både kjøtt og fisk, bruker jeg bønner eller erter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå