Gjest Gjeste_gjest Skrevet 25. april 2008 #1 Skrevet 25. april 2008 Hei, På hvilken måte damper man grønnsaker? Finnes det en type "dampkoker" innredning/gryte man kan finne i butikken?
Gjest Elfrida Skrevet 26. april 2008 #2 Skrevet 26. april 2008 Kjøp en damprist Den passer i de fleste kjeler. Du har et par centimeter vann i bunnen av kjelen, setter risten oppå, og koker opp vannet. Når vannet koker har du oppi grønnsakene og damper dem til de er ferdige. Grønnsakene blir mye bedre på denne måten enn når de er kokt nedsenket i vann. Både utseende, konsistens og vitamininnhold blir bedre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå