Gå til innhold

Hjelp


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kansje et litt dumt spørsmål, men eg er grønn når det gjelder baking...

Men når det står i ei kake oppskrift at du skal røre smør og sukker hvitt, hva gjør jeg da? Berre blander eg det med en visp eller må ek bruke mikser?

Skrevet
Kansje et litt dumt spørsmål, men eg er grønn når det gjelder baking...

Men når det står i ei kake oppskrift at du skal røre smør og sukker hvitt, hva gjør jeg da? Berre blander eg det med en visp eller må ek bruke mikser?

Det betyr at du skal ta romtemperert smør (ikke hard rett fra kjøleskapet), ha smøret i en bolle sammen med sukker og bruke mikser til sukkeret er smeltet inn i smøret og du ikke ser sukkeret som små prikker lenger.

Skrevet

Når smør og sukker vispes lenge nok, kommer det luft inn i blandingen og den blir lysere på farge. Med vanlig sleiv/visp tar det jo lenger tid, men det går greit. Mykt smør og elektrisk mikser går fortere.

Skrevet
Det betyr at du skal ta romtemperert smør (ikke hard rett fra kjøleskapet)...

Et lite tips her:

Sett bollen i varmt vann (event mens du rører), så blir smøret raskere mykt. Men ikke så lenge at det blir flytende!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...