Gå til innhold

Kjøttkaker av elg


Anbefalte innlegg

Gjest *lurer*
Skrevet

Har fått kjøttkaker av elg av svigerfar som vi skal ha til middag idag. Men hva i all verden skal man ha til? Saus?

Trenger gode råd! :jepp:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Poteter eller potetmos, rosenkål, tyttebærsyltetøy og viltsaus. For eksempel.

Skrevet

Kokte gulrøtter, kokt potet og fløtesaus (gjerne med en liten bit brunost i for da blir den rund og fin i smaken) for eksempel

Gjest vimselot
Skrevet

Gulrøtter, brokkoli, ertestuing, rosenkål, løk, stekt sopp, rørte tyttebær, viltsaus... Ikke nødvendigvis alt det grønne på en gang...

Gjest Eurydike
Skrevet

Sommerkål/nykål er godt på denne tiden og i butikkene nå - det ville jeg valgt. :)

Skrevet

Vilysaus er veldig godty, ja! Og tyttebær er et must :)

Skrevet

Åja, sommerkål er godt. Jeg har noen ganger lagd en slags kålstuing ved å smørsteke kålen til den blir mye, og blandet inn rømme, salt og pepper.

Viltsaus med einer, brunost, solbærgele e.l, timian og fløte er godt, ellers kan sjysaus være nok, særlig om du har annet melkebasert tilbehør.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...