Gjest *lurer* Skrevet 23. april 2008 #1 Skrevet 23. april 2008 Har fått kjøttkaker av elg av svigerfar som vi skal ha til middag idag. Men hva i all verden skal man ha til? Saus? Trenger gode råd!
Gjest Gjest Skrevet 23. april 2008 #2 Skrevet 23. april 2008 Poteter eller potetmos, rosenkål, tyttebærsyltetøy og viltsaus. For eksempel.
Suzy Skrevet 23. april 2008 #3 Skrevet 23. april 2008 Kokte gulrøtter, kokt potet og fløtesaus (gjerne med en liten bit brunost i for da blir den rund og fin i smaken) for eksempel
Gjest vimselot Skrevet 23. april 2008 #4 Skrevet 23. april 2008 Gulrøtter, brokkoli, ertestuing, rosenkål, løk, stekt sopp, rørte tyttebær, viltsaus... Ikke nødvendigvis alt det grønne på en gang...
Gjest Eurydike Skrevet 23. april 2008 #5 Skrevet 23. april 2008 Sommerkål/nykål er godt på denne tiden og i butikkene nå - det ville jeg valgt.
FoxyFish Skrevet 23. april 2008 #6 Skrevet 23. april 2008 Vilysaus er veldig godty, ja! Og tyttebær er et must
Gjest Gjest Skrevet 23. april 2008 #7 Skrevet 23. april 2008 Åja, sommerkål er godt. Jeg har noen ganger lagd en slags kålstuing ved å smørsteke kålen til den blir mye, og blandet inn rømme, salt og pepper. Viltsaus med einer, brunost, solbærgele e.l, timian og fløte er godt, ellers kan sjysaus være nok, særlig om du har annet melkebasert tilbehør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå