Leanne Skrevet 22. april 2008 #1 Skrevet 22. april 2008 i går spiste vi hjemmelaget fiskegrateng med kokte poteter til... I dag har jeg det veldig travelt når jeg kommer hjem fra jobb.. Vi har igjen mer en nok fiskegrateng i kjøleskapet.. går det an å servere den med potetmos?? eller blir det litt rart? ellers mottar jeg gjerne tips på andre middager som er ferdig på 1-2-3...
rugrat Skrevet 22. april 2008 #2 Skrevet 22. april 2008 Jeg hadde ikke hatt problemer med å spise det.
Gjest Gjest Skrevet 22. april 2008 #3 Skrevet 22. april 2008 Jeg ville heller servert den med spagetti og stekt champinon og f.eks brokkoli, purre, paprika, strimlet sellerirot eller hva du vil, som du har i sammen med den stekte soppen og setter under lokk i par minutter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå