Gjest Peachbud Skrevet 21. april 2008 #1 Skrevet 21. april 2008 Jeg har et nett med 500 gram "Coco blanc". Mener det sto at det var linser på skiltet under dem på Meny, men etter litt googling tror jeg det er bønner. De er tørkede. Hvordan tilbereder jeg dem? Og viktigst: Hvor lenge skal de bløtlegges? Takk!
Gjest Gjest Skrevet 21. april 2008 #2 Skrevet 21. april 2008 De er vanlige i fransk cassoulet, ser det ut til. Antar at du bløtlegger dem endel timer (over natta) og koker dem ca en time (uten salt) før du har dem i retten du lager. Det er i hvert fall dealen med de fleste bønnene. Forresten står det noe her om at stivelsen i bønnene er viktig i retten. Mulig det er lurt å la dem koke en stund i gryta med resten av ingrediensene, men jeg _tror_ det er vanlig å forkoke dem ordentlig først, i hvert fall har alltid jeg gjort det...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå