Gå til innhold

Biff igjen


Anbefalte innlegg

Skrevet

de er ca 5 cm tykke. Blir de best om jeg bruner de og putter i ovnen. De må være helt MØRE uten drypende blod. Hvor lenge evnt??

Gjest Kokken
Skrevet

Brun de i panna.

Sett de inn i ovnen på ca 220 grader.

Sett inn et steketermometer.

De er godt stekt når det er ca 70 grader vil jeg tippe. Det kan du sikkert søke deg frem på google.

Har du ikke steketermometer, så kjøp et. Ikke er det dyrt, og det virker som om du trenger et.

Kjøper du et elektrisk så piper det når maten er ferdig. Det følger med en liste over temperaturer for forskjellig stekegrad for forskjellig typer kjøtt. Så får du det perfekt hver gang!

:-)

Gjest nextlife
Skrevet

Også er det viktig å la kjøttet hvile etter det er ferdig stekt. En biff ville jeg latt hvile i ca 5-7 minutter før jeg skjærer i den, da får kjøttsafte "satt"seg, og det renner ikke kjøttsaft ut.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...