Gjest Gjest Skrevet 19. april 2008 #1 Skrevet 19. april 2008 de er ca 5 cm tykke. Blir de best om jeg bruner de og putter i ovnen. De må være helt MØRE uten drypende blod. Hvor lenge evnt??
Gjest Kokken Skrevet 19. april 2008 #2 Skrevet 19. april 2008 Brun de i panna. Sett de inn i ovnen på ca 220 grader. Sett inn et steketermometer. De er godt stekt når det er ca 70 grader vil jeg tippe. Det kan du sikkert søke deg frem på google. Har du ikke steketermometer, så kjøp et. Ikke er det dyrt, og det virker som om du trenger et. Kjøper du et elektrisk så piper det når maten er ferdig. Det følger med en liste over temperaturer for forskjellig stekegrad for forskjellig typer kjøtt. Så får du det perfekt hver gang! :-)
Gjest nextlife Skrevet 19. april 2008 #3 Skrevet 19. april 2008 Også er det viktig å la kjøttet hvile etter det er ferdig stekt. En biff ville jeg latt hvile i ca 5-7 minutter før jeg skjærer i den, da får kjøttsafte "satt"seg, og det renner ikke kjøttsaft ut.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå