Gjest Casey Skrevet 18. april 2008 #1 Skrevet 18. april 2008 Jeg har kjøpt ferske store asparges som jeg tenkte å ha som en forrett. Men hva kan jeg pynte og spice de opp med?
Gjest nextlife Skrevet 18. april 2008 #2 Skrevet 18. april 2008 (endret) Når det gjelder ferske asparges er jeg så konservativ at jeg synes det er et tilbehør som gjelder,- Hollandaise. Hvis jeg MÅ rocke det litt opp steker jeg tynne skiver av spekeskinke og serverer ved siden av. Med et dryss av nykvernet pepper og maldonsalt er dette evig nok for meg Endret 18. april 2008 av nextlife
Gjest Gjest Skrevet 18. april 2008 #3 Skrevet 18. april 2008 hva med litt creme fraiche/lett-rømme/matyoghurt, pepper og sitron?
Gjest Dalwhinnie Skrevet 19. april 2008 #4 Skrevet 19. april 2008 Min favoritt er grillede asparges som du strør over maldonsalt og har enten god olivenolje eller smør på. Kan også rulles med tynne skiver parmaskinke.
Trillrund Skrevet 19. april 2008 #6 Skrevet 19. april 2008 Asparges stekt i litt smør, stek usaltede cashewnøtter samtidig, serveres med et sryss av maldon salt....
Nemesis Skrevet 19. april 2008 #7 Skrevet 19. april 2008 (endret) Du får sjekke ut linken og se hvordan Sjuve lager asparges http://atvs.vg.no/player/?id=9299 Eller sjekke ut viestad. http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=1615 Endret 19. april 2008 av Nemesis
Gjest Casey Skrevet 20. april 2008 #8 Skrevet 20. april 2008 Du får sjekke ut linken og se hvordan Sjuve lager asparges http://atvs.vg.no/player/?id=9299 Eller sjekke ut viestad. http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=1615 Denne Sjuve kunne ikke få lovprist "Ramsløk" nok tydeligvis. Jeg har ikke hørt om det, ikke ser jeg det i butikkene heller. Kanskje det burde bli mer tilgjengelig. Han rullet asparges i både skinke og laks. Da regner jeg med at man kan prøve bacon også?
Gjest Gjest Skrevet 20. april 2008 #9 Skrevet 20. april 2008 Min favoritt for tiden er kokt asparges med spekeskinke rullet rundt, og revet parmesan strødd på/inni rullen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå