Gå til innhold

Asparges til forrett


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt ferske store asparges som jeg tenkte å ha som en forrett. Men hva kan jeg pynte og spice de opp med?

Gjest nextlife
Skrevet (endret)

Når det gjelder ferske asparges er jeg så konservativ at jeg synes det er et tilbehør som gjelder,- Hollandaise. Hvis jeg MÅ rocke det litt opp steker jeg tynne skiver av spekeskinke og serverer ved siden av. Med et dryss av nykvernet pepper og maldonsalt er dette evig nok for meg :)

Endret av nextlife
Skrevet

hva med litt creme fraiche/lett-rømme/matyoghurt, pepper og sitron?

Gjest Dalwhinnie
Skrevet

Min favoritt er grillede asparges som du strør over maldonsalt og har enten god olivenolje eller smør på. Kan også rulles med tynne skiver parmaskinke.

Skrevet

Asparges stekt i litt smør, stek usaltede cashewnøtter samtidig, serveres med et sryss av maldon salt....

Skrevet
Du får sjekke ut linken og se hvordan Sjuve lager asparges :)http://atvs.vg.no/player/?id=9299

Eller sjekke ut viestad. http://www.dagbladet.no/tv/index.html?clipid=1615

Denne Sjuve kunne ikke få lovprist "Ramsløk" nok tydeligvis. Jeg har ikke hørt om det, ikke ser jeg det i butikkene heller. Kanskje det burde bli mer tilgjengelig.

Han rullet asparges i både skinke og laks. Da regner jeg med at man kan prøve bacon også?

Skrevet

Min favoritt for tiden er kokt asparges med spekeskinke rullet rundt, og revet parmesan strødd på/inni rullen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...