Gjest Lora Skrevet 17. april 2008 #1 Skrevet 17. april 2008 Her i familien er vi veldig glad i fetaost. Som regel kald i salater osv. Men er det noen som har oppskrifter eller lignende der fetaosten er smeltet? Går det an til å smelte fetaost i det store og hele? Takknemmelig for hjelp!
Gjest Huldali Skrevet 17. april 2008 #2 Skrevet 17. april 2008 Du kan bruke fetaost i paier og i gratenger.
Petroline Skrevet 18. april 2008 #4 Skrevet 18. april 2008 Jeg fikk servert ei nydelig kyllingform, med kyllingfilet, soltørket tomat, fetaost, løk og hvitløk. Det var fantastisk godt. Faktisk mye bedre enn det så ut i oppskriften.. http://www.matogdrikke.no/content/view/1848/10255/
momajoja Skrevet 18. april 2008 #5 Skrevet 18. april 2008 Jeg synes også det er godt å smuldre fetaosten litt opp, og drysse det over pizzaen min.. NAM!
Gjest Lora Skrevet 18. april 2008 #6 Skrevet 18. april 2008 Tusen takk skal dere ha!! Den kyllingformen ble herved satt på menyen for lørdag.
Gjest Gjest Skrevet 18. april 2008 #7 Skrevet 18. april 2008 Fetaost er godt å smuldre over rotgrønnsaker som ovnsstekes. Passer fint med krydder som timian, rosmarin, salvie etc. Slutter meg ellers til de andre tipsene her. Det er veldig godt i pai, omelett etc, f eks i kombinasjon med spinat og evt hvitløk.
Gjest Gjest Skrevet 20. april 2008 #8 Skrevet 20. april 2008 Jeg spøvde en gang at fetaosten var pakket inn i kyllinfillet. Det var to små filleter som var sydd sammen med fetaost og spinat inni, og ovnsbakt tomat på siden, kjempegodt!
Gjest Casey Skrevet 20. april 2008 #9 Skrevet 20. april 2008 Tinas pai smaker ganske bra. Den stekes i ovn. http://forum.kvinneguiden.no/lofiversion/i...hp/t197926.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå