Supramundane Skrevet 17. april 2008 #1 Skrevet 17. april 2008 Jeg smakte på en av kikertene til en kollega på jobb, og syns egentlig det var veldig godt. Men nå prøver å finne noe jeg kan faktisk bruke dette i! Noen som har tips?
*Enigma* Skrevet 17. april 2008 #2 Skrevet 17. april 2008 Falafel, hummus, i salater, i gryteretter osv. Det kan brukes til veldig mye rart. Hvis du gjør et lite søk på forumet her så får du opp masse tips og oppskrifter. Har ingen oppskrifter i hodet akkurat nå (sitter på jobb).
cilipili Skrevet 17. april 2008 #3 Skrevet 17. april 2008 De er også utrolig gode i tikka masala sammen med ris og naan. Bør kokes i et kvarter før de has oppi sausen.
NullHull Skrevet 17. april 2008 #4 Skrevet 17. april 2008 Det var en tråd for ikke så lenge siden om kikerter hvor det også ligger en del tips: her
MarianneE Skrevet 17. april 2008 #5 Skrevet 17. april 2008 De er også utrolig gode i tikka masala sammen med ris og naan. Bør kokes i et kvarter før de has oppi sausen. Litt flere detaljer?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå