Gjest Gjest Skrevet 16. april 2008 #1 Skrevet 16. april 2008 Hei Jeg tenkte å prøve å spise glutenfri mat i en periode. Har en del mageproblemer. Skal også testes for cølliaki. Trenger noen tips! Hva kan jeg spise til frokost? Noen som har et tips på et godt glutenfritt brød? Hvor får man kjøpt slike brød?
Lilith Skrevet 16. april 2008 #2 Skrevet 16. april 2008 Du får kjøpt glutenfrie produkter i de fleste velassorterte dagligvareforretninger. Du kan også spise frukt og yogurt til frokost - det er naturlig glutenfritt
Gjest Ada Blûe Skrevet 16. april 2008 #3 Skrevet 16. april 2008 De har glutenfritt brød i de fleste butikker, men dog kun fryste. Hvis du får diagnosen etter undersøkelsene er gjort og ønsker å bake selv, kan jeg varmt anbefale bakeskolen i regi av Cøliakiforeningen. Å bake med glutenfritt mel krever litt øving. Hei Jeg tenkte å prøve å spise glutenfri mat i en periode. Har en del mageproblemer. Skal også testes for cølliaki. Jeg må kommentere dette også: Hvis du ikke er ferdig med undersøkelser for diagnosen må du IKKE gå over til glutenfri mat. Det kan gi feil resultater på prøvene du tar (Tidsskriftet ).
MarianneE Skrevet 17. april 2008 #4 Skrevet 17. april 2008 Ada over har helt rett. Skal du utredes er det utrolig viktig at du spiser "vanlig" mat, ellers vil ikke blod- og en evt biopsitest slå ut slik det skal. Og eksperimenetere på egen hånd kan være lite lurt. Til temaet: *glutenfri havregryn *glutenfri frokostblanding *div typer brød (ferdig bakt og dyrt!) *Rundstykker/mini baguetter de fleste større matvarebutikker har et greit utvalg, untaket er ULTRA hvor de har masse. Ønsker du noe oppskrift så send en PM.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå