Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Er det noen som har ei god oppskrift å dele??

Vi skal ha lettsaltet torsk til middag, og mine svigerforeldre er vant med stappe til.. pluss stekt flesk.

Nam, nam; gleder meg allerede!!

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kok poteter med 1-2 fedd hvitløk.

Mos potetene og hvitløken med en god klatt meierismør og en dæsj melk.

Tilsett salt og pepper etter smak. (+ evt. annet krydder)

Gjest Ikke hvitløk
Skrevet

Hvitløk i potetstappe sammen med lettsaltet torsk høres ikke godt ut!

Hemmeligheten bak en god potetmos er å koke potetene nesten i stykker, ha i melk og masse meierismør. Smak til med pepper og salt.

Gjest nextlife
Skrevet
Hvitløk i potetstappe sammen med lettsaltet torsk høres ikke godt ut!

Hemmeligheten bak en god potetmos er å koke potetene nesten i stykker, ha i melk og masse meierismør. Smak til med pepper og salt.

Og hvis man da har i en eggeplomme eller to,- nyydelig :)

Skrevet

I hjemmelaget stappe må det være muskat :sikle:

Gjest *englefjes*
Skrevet

Blir ekstra god med litt blomlål i :-D

Skrevet
(...)

Hemmeligheten bak en god potetmos er å koke potetene nesten i stykker, ha i melk og masse meierismør. Smak til med pepper og salt.

Godt utgangspunkt.

Men hvis torsken er lettsaltet, altså urøkt, ville jeg bytta flesket med bacon. Til røkt fisk, er urøkt flesk best.

Kan også tenke meg at englefjes' blomkålidé vil funke helt supert, sålenge det er flesk eller bacon til. Men ikke for mye blomkål.

Men her mangler det noe litt syrlig til fisken. En god rømmeklatt, eller en boks med Tine krydderost, kan være det som hever stappa den siste lille tøtsjen. Men ikke samtidig.

:jepp: Men, der forkludret mine middagsplaner seg... He he.

Gjest Ada Blûe
Skrevet (endret)
I hjemmelaget stappe må det være muskat :sikle:

Absolutt. Ikke det samme uten.

Blir ekstra god med litt blomlål i :-D

Hm, det høres godt ut. Skal definitivt prøves ved neste anledning.

Endret av Ada Blûe
Skrevet
Hvitløk i potetstappe sammen med lettsaltet torsk høres ikke godt ut!

Hemmeligheten bak en god potetmos er å koke potetene nesten i stykker, ha i melk og masse meierismør. Smak til med pepper og salt.

Har du prøvd hvitløk i potetmos? ;) Når det kokes blir hvitløken mild og nesten litt søt- smaker altså ikke typisk hvitløk, men hver sin smak!

Jeg liker IKKE muskat i mosen, men gressløk, derimot!

Skrevet

Jeg pleier å ha blomkål og purre i potetmosen..krydrer med salt, pepper, muskatt og noen ganger litt grillkrydder (spørs hva vi skal spise til)..

er kjempe godt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...