Pludre Skrevet 13. april 2008 #1 Skrevet 13. april 2008 Hei Nå er jeg igang med middagen til i morgen, og har fylt svinefilet etter denne oppskriften: http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=8955 Men jeg har ingen grill og tenkte derfor å steike den i ovnen etter å ha brunet den i panna. Noen som vet temperatur og og hvor lenge ?? Også må den vel hvile etter steking før jeg skjærer i den ?? Håper på hjelp snarest !!
Gjest Gjest Skrevet 13. april 2008 #2 Skrevet 13. april 2008 Stek den på 65 grader fra nå og frem til middag i morgen. Ta den ut en time før servering og la den hvile. Mørere steik har du aldri smakt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå