Gjest Gjest Skrevet 10. april 2008 #1 Skrevet 10. april 2008 Hvordan tiner dere disse fryste blokkene med sei og torsk? Skal jeg ta det ut av fryseren om morgenen og la det tine i rom-temp, eller er det best i tine den i kjøleskapet? Eventuelt skjære den fryste blokken i skiver og tilberede umiddelbart as is?
Gjest Eurydike Skrevet 10. april 2008 #2 Skrevet 10. april 2008 Ikke tin i romtemperatur - kjøleskap over natten er best.
Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 26. april 2008 #3 Skrevet 26. april 2008 Evt, legg (den innpakkede)fisken i kaldt vann....da tiner den fort uten at du får rar overflate
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå