Gå til innhold

Tine fryst fisk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan tiner dere disse fryste blokkene med sei og torsk?

Skal jeg ta det ut av fryseren om morgenen og la det tine i rom-temp, eller er det best i tine den i kjøleskapet?

Eventuelt skjære den fryste blokken i skiver og tilberede umiddelbart as is?

Gjest Eurydike
Skrevet

Ikke tin i romtemperatur - kjøleskap over natten er best.

  • 3 uker senere...
Gjest Gjest_gjest_*
Skrevet

Evt,

legg (den innpakkede)fisken i kaldt vann....da tiner den fort uten at du får rar overflate

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...