Gjest Gjest Skrevet 5. april 2008 #1 Skrevet 5. april 2008 Har et glass fetaost, men husker ikke når jeg åpnet det, kanskje 2 uker siden. På glasset står det bør brukes innen 4-5 dager, men er osten dårlig nå? Må jeg hive det, eller kan jeg f.eks bruke den i fylte horn eller matmuffins?
salsera Skrevet 5. april 2008 #2 Skrevet 5. april 2008 Er osten dekket av olje? Da er den sikkert holdbar. Ta en liten smakebit, du merker det raskt om den har blitt dårlig.
Gjest matvrak Skrevet 5. april 2008 #4 Skrevet 5. april 2008 Har et glass fetaost, men husker ikke når jeg åpnet det, kanskje 2 uker siden. På glasset står det bør brukes innen 4-5 dager, men er osten dårlig nå? Må jeg hive det, eller kan jeg f.eks bruke den i fylte horn eller matmuffins? Jøss, det har jeg ikke lagt merke til før at det står det. Jeg greier da ikke å bruke opp et slikt glass på så kort tid, så jeg har det alltid stående i 2-3 uker, kanskje lenger også. Så det går nok fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå