Gjest Gjest_Debra_* Skrevet 4. april 2008 #1 Del Skrevet 4. april 2008 Vil gjerne ha tilbakemeldinger om hva dere syntes hvis dere vil prøve denne oppskriften. har funnet den ut helt selv. FISK og PASTA! 2 porsjoner. 2 benfrie laksefileeter, marineres i Allaround marinade. Tagliatelle pasta(til to porsjoner) I løk Gulerøtter (og brokkoli hvis ønskelig) Sopp Sitron (brukes litt i sausen, og på siden av tallerken når maten er ferdig) Saus: 1 boks creme fraiche 1 matfløte 1 pose Kohi-lax krydder(finnes i krydder hylla) Hvitløk smør salt og pepper 1. Lag fisken i marinaden, legg den i folie, med smørkladd oppå. Stekes på 200 grader i ca 15-20 min. 2. Løken og gulerøttene skjøres opp og legges i sin egen folie med krydder og smør oppå. Inn i ovnen , ca 10-15 min i samme temperatur. (vil du ha brokkoli kokes det på vanlig måte) 3. Kok pasta som anvisst på pakken. 4 Sausen: bland creme fraiche og hele fløten i en kasserolle(rør mens du heller fløte så det ikke blir klumper og skiller seg.), tilsett krydderposen, smak til med krydder(hvitløk, salt og pepper). Og 1 spiseskje med smør og litt sitron saft oppi. Blandes godt og kokes opp. Skjær soppen i små biter og hell det oppi sausen. Ferdig.! Det er så godt, men utrolig mektig. Håper det smaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helen Parr Skrevet 4. april 2008 #2 Del Skrevet 4. april 2008 Det er så godt, men utrolig mektig. Håper det smaker. Det tror jeg på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sol79 Skrevet 4. april 2008 #3 Del Skrevet 4. april 2008 Kjenner man smaken av fisken etter en pakke fløte og en boks creme fraiche? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. april 2008 #4 Del Skrevet 4. april 2008 Ja, man gjør det. Man heller ikke sausen over all fisken uansett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imax Skrevet 4. april 2008 #5 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg ble litt matt av mengden fløte og creme frâiche. Ikke så mye igjen av et sunt fiskemåltid der i gården... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. april 2008 #6 Del Skrevet 4. april 2008 Det hørtes mektig ut ja..! Jeg vil gjerne tipse om min favorittfiskerett også. Fant den i en eller annen kokebok, så det er ikke min oppskrift, men here goes: Ørretfilet - fjern bena, krydre med salt og pepper og stek i ovn på en seng av sitronskiver. Lag en kald rømmesaus av 1 boks lettrømme som siles i kaffefilter, litt sitronsaft, et grovrevet eple, litt karri og litt hvitløk. Server den stekte fisken med fersk pasta, parmesandryss, den kalde sausen, asparges, og masse fersk bladpersille. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 4. april 2008 #7 Del Skrevet 4. april 2008 Jeg ble litt matt av mengden fløte og creme frâiche. Ikke så mye igjen av et sunt fiskemåltid der i gården... For ikke å snakk om at oppsriften med 1 boks creme fraiche og 1 boks matfløte er til bare 2 personer! Nei, sorry, men denne oppskriften vil aldri bli brukt på mitt kjøkken... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest antigartner Skrevet 4. april 2008 #8 Del Skrevet 4. april 2008 Det hørtes knallgodt ut, men jeg er sikker på at den sausemengden holder til minst dobbelt så mange personer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elze Skrevet 6. april 2008 #9 Del Skrevet 6. april 2008 Hva er/smaker Allaround marinade og Kohi-lax krydder? Jeg pleier å lage mine egne sauser, marinader og krydderblandinger. Det er som regel bedre og billigere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå