Gjest Gjest_jente_* Skrevet 3. april 2008 #1 Skrevet 3. april 2008 På matprat.no står det at man steke rent kjøtt i hva man vil og hvor mye man vil fordi det ikke trekkes inn i kjøttet. Det blir da snakket om svinefilet osv. Stemmer dette virkelig? Jeg slanker meg og syns dette høres fantastisk ut fordi jeg da kan steke svinefilet i smør slik jeg liker uten å bekymre meg for de ekstra kaloriene. Høres nesten for godt ut til å være sant.. Hvis dette stemmer, gjelder det alt rent kjøtt? Som kyllingfilet, mørbrad osv?
Gjest Elfrida Skrevet 3. april 2008 #2 Skrevet 3. april 2008 Det vil vel bare legge seg utenpå. Så hvis du er skikkelig nøye på det kan du tørke av fettet før du spiser. En annen mulighet er selvsagt å skaffe seg en god stekepanne med teflon eller annet belegg - da kan du steke helt uten stekefett.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå