Gjest Frk Åberg Skrevet 1. april 2008 #1 Skrevet 1. april 2008 (endret) Jeg hører flere si at de blir skeptiske når brød holder seg ferskt lenge, og de lurer på om det er noe mystisk og farlig tilsatt. Jeg syns derimot at dyrere brød og brød fra bakeren holder seg mye bedre enn billigere butikkbrød, og jeg tenker at det er logisk at dyrere brød og bakeribakte har mer naturlige ingredienser. Er det noen som vet noe om dette? Endret 1. april 2008 av Frk Åberg
Karmela Skrevet 1. april 2008 #2 Skrevet 1. april 2008 Etter det jeg har erfart er det de brødene med mest sukker og sirup som holder seg lengst ferske og kan ligge lengst uten å bli dårlig. Sukkeret har jo en naturlig konserveringsegenskap. Men om det er forskjell på butikkbrød og bakerbrød, det vet jeg sannelig ikke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå