Gå til innhold

Brød som holder seg lenge ferskt


Anbefalte innlegg

Gjest Frk Åberg
Skrevet (endret)

Jeg hører flere si at de blir skeptiske når brød holder seg ferskt lenge, og de lurer på om det er noe mystisk og farlig tilsatt. Jeg syns derimot at dyrere brød og brød fra bakeren holder seg mye bedre enn billigere butikkbrød, og jeg tenker at det er logisk at dyrere brød og bakeribakte har mer naturlige ingredienser. Er det noen som vet noe om dette?

Endret av Frk Åberg
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Etter det jeg har erfart er det de brødene med mest sukker og sirup som holder seg lengst ferske og kan ligge lengst uten å bli dårlig. Sukkeret har jo en naturlig konserveringsegenskap. Men om det er forskjell på butikkbrød og bakerbrød, det vet jeg sannelig ikke.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...