cecilieUK Skrevet 30. mars 2008 #1 Skrevet 30. mars 2008 Sitter og ser på at isen i fryseskapet smelter... Men når kan jeg legge inn maten igjen? (Har midlertidig lagt den i kjøleskapet). Tenker på frossen kylling og kjøtt som helst ikke bør tine for mye. Må frysen være iskald igjen før maten legges i, eller kan jeg legge det inn når jeg skrur på fryseskapet igjen?
Gjest Gjest Skrevet 30. mars 2008 #2 Skrevet 30. mars 2008 Jeg hadde ventet til fryseskapet hadde samme temperatur som kjøleskapet. Håper du har satt på hurtigfrysing slik at motoren går hele tiden.
cecilieUK Skrevet 30. mars 2008 Forfatter #3 Skrevet 30. mars 2008 Nå har jeg satt på frysen igjen etter å ha tørket ut. Men hvor lenge skal jeg la hurtigfrysingen stå på?.. Klæbba litt med den knappen tidligere, og står ingenting i bruksanvisninga om tid den skal stå på.. Jeg hadde ventet til fryseskapet hadde samme temperatur som kjøleskapet. Håper du har satt på hurtigfrysing slik at motoren går hele tiden.
Gjest Gjest Skrevet 30. mars 2008 #4 Skrevet 30. mars 2008 Har du ikke en temperaturmåler? Eventuelt så kan du flytte den fra kjøleskapet til fryseboksen
cecilieUK Skrevet 31. mars 2008 Forfatter #5 Skrevet 31. mars 2008 Har ikke temp-måler... Kanskje jeg må kjøpe det.. Hvor kaldt skal det være i et fryseskap?...Jeg har 7 nivå på innstillingene. Nå står den på 3,5. Har du ikke en temperaturmåler? Eventuelt så kan du flytte den fra kjøleskapet til fryseboksen
Malama Skrevet 31. mars 2008 #6 Skrevet 31. mars 2008 Har du en gradestokktil å måle tempen med inne og ute, slik mange har? Lån den midlertidig og stikk ute-delen inn i fryseren, så ser du hvor kaldt der er. Men tempmåler i fryser (og kjøleskap) er en god ide å ha, og sjekke innimellom forå vite hvor kaldt der faktsik er. en fryser skal vel gjerne holde ca 18 minusgrader, men kjøleskap normalt skal holde et par plussgrader, så antakelig er nok fryseren kaldere enn kjøleskapet nå, og således et bedre egnet oppbevaringssted for frossen mat enn kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå