Anede Skrevet 8. april 2002 #1 Skrevet 8. april 2002 1. hvor mye bruker dere på alkkoholen?? 2. har dere noen forslag til meny?? er fryktelig kresen, og da er det ikke så fristende med alt det " eksklusive" som det finnes av på linkene.. men ønsker jo en ordentlig god middag da!! klemz
mari Skrevet 9. april 2002 #2 Skrevet 9. april 2002 vi skal ha røkelaks "mousse" til forett (kjempe godt!!). til hovedrett skal vi ha urtespekket lammelår og til dessert skal vi ha jordbær med hjemmelaget vanilljesaus!! enkelt, men KJEMPE godt, tror det vil falle alle i smak også! ang. alkohol, så er det litt uklart hvor mye vi bruker da hele familien reiser mye så vi skal bare kjøpe vinen i Norge, men regner en flaske til rundt 90 kr. pr person. ellers så regner vi 5 per flaske sprit.
cream Skrevet 9. april 2002 #3 Skrevet 9. april 2002 Hei hei Med alle drikkevarer på hele festen har vi kommet ned i 5000,- og da er vi 63 gjester når baren åpner. Har bestemt oss at vi skal ha fri bar... Vår meny ser slik ut - noe for kresene ?!? Forett: Laks på salatseng. Middag: Marinert svinefile' med gratinerte poteter. Smørdampede grønnsaker til! Dessert: Deilig nøtteis med varme bær over... Høres ikke det godt ut??? Lykke til videre med alt sammen
Malla Skrevet 10. april 2002 #4 Skrevet 10. april 2002 Hei! Vi regner med å bruke ca 10 000 til middag/dessert og ca 10 000 til alkohol. Som middag blir det mest sansynlig skinkestek med potet, smørdampet grønnsaker og saus. Vi ber inn 100 gjester, og har leid inn personal på kjøkkenet for å lage maten... Lykke til!! -bare 3 mnd igjen!!!-
Gjest Anonymous Skrevet 10. april 2002 #5 Skrevet 10. april 2002 Totalt på middagen regner vi med rund 20-25000. Det vi skal ha passer ganske bra for de kresne - Forrett: Fisk & Skalldyr tallerken - Hovedrett: Surstek m/waldorfsalat, fløtegratinerte poteter og friske grønnsaker. - Dessert: Hjemmelaget is. Vi skal ha festen på hotell så de ordner med lys, duker, servietter osv osv. Vi skal kun ta med oss: Bordkort, Bordplasseringslisten, To oppstatser og hjemmelagede kaker Her skal vi ha festen forresten http://www.hummeren.no 12
Mrs. B Skrevet 10. april 2002 #6 Skrevet 10. april 2002 Vi skal ha festen på hotel og kuvertprisen blir på ca. 400kr per pers + drikke. Vi skal ha følgende: Forrett: Marinert scampi på spyd lagt på ruccolasalat & paprikasaus Hovedrett: Fylt kalvefilet lagt på morkelsaus tilsmakt med cognac, bouget av grønne bønner og grillet squash Dessert: Sjokolademousse med bringebær *yum, yum!!* 12
CecilieB Skrevet 10. april 2002 #8 Skrevet 10. april 2002 Jeg vil heller si at det er opp til gjestene å gi beskjed om, evt. spørre om før de begynner å spise.12
Trine Skrevet 10. april 2002 #9 Skrevet 10. april 2002 Vet ikke helt hvor mye vi kommer til å bruke på alkohol enda, for vi skal ha åpen bar og ca 80 gjester. Skal ha selskapet på hotell, så vi har ikke mulighet til å kjøpe inn drikke selv. Har fått tips om at en bør regne ca. 1000 kr pr. pers på hele kvelden(mat/drikke) Menyen vår er: Forrett: Laks & Steinbit rullade Anrettes på salatseng, urtedressing Hovedrett: Brassert Reinsdyrstek Viltsaus, ristet rosenkål med bacon, sesongens grønnsaker Dessert: Marinert jordbær med vaniljemousse Høres ikke dette godt ut da? 12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå