Gå til innhold

mat.. og drikke..


Anbefalte innlegg

Skrevet

1. hvor mye bruker dere på alkkoholen??

2. har dere noen forslag til meny?? er fryktelig kresen, og da er det ikke så fristende med alt det " eksklusive" som det finnes av på linkene.. men ønsker jo en ordentlig god middag da!!

klemz

Videoannonse
Annonse
Skrevet

vi skal ha røkelaks "mousse" til forett (kjempe godt!!). til hovedrett skal vi ha urtespekket lammelår og til dessert skal vi ha jordbær med hjemmelaget vanilljesaus!!

enkelt, men KJEMPE godt, tror det vil falle alle i smak også!

ang. alkohol, så er det litt uklart hvor mye vi bruker da hele familien reiser mye så vi skal bare kjøpe vinen i Norge, men regner en flaske til rundt 90 kr. pr person. ellers så regner vi 5 per flaske sprit.

Skrevet

Hei hei icon_smile.gif

Med alle drikkevarer på hele festen har vi kommet ned i 5000,- og da er vi 63 gjester når baren åpner. Har bestemt oss at vi skal ha fri bar...

Vår meny ser slik ut - noe for kresene ?!?

Forett: Laks på salatseng.

Middag: Marinert svinefile' med gratinerte poteter. Smørdampede grønnsaker til!

Dessert: Deilig nøtteis med varme bær over...

Høres ikke det godt ut???

Lykke til videre med alt sammen icon_smile.gif

Skrevet

Hei!

Vi regner med å bruke ca 10 000 til middag/dessert og ca 10 000 til alkohol. Som middag blir det mest sansynlig skinkestek

med potet, smørdampet grønnsaker og saus.

Vi ber inn 100 gjester, og har leid inn personal på kjøkkenet for å lage maten...

Lykke til!!

-bare 3 mnd igjen!!!-

Gjest Anonymous
Skrevet

Totalt på middagen regner vi med rund 20-25000. Det vi skal ha passer ganske bra for de kresne

- Forrett: Fisk & Skalldyr tallerken

- Hovedrett: Surstek m/waldorfsalat, fløtegratinerte poteter og friske grønnsaker.

- Dessert: Hjemmelaget is.

Vi skal ha festen på hotell så de ordner med lys, duker, servietter osv osv. Vi skal kun ta med oss: Bordkort, Bordplasseringslisten, To oppstatser og hjemmelagede kaker icon_smile.gif

Her skal vi ha festen forresten

http://www.hummeren.no

12

Skrevet

Vi skal ha festen på hotel og kuvertprisen blir på ca. 400kr per pers + drikke. Vi skal ha følgende:

Forrett:

Marinert scampi på spyd lagt på ruccolasalat & paprikasaus

Hovedrett:

Fylt kalvefilet lagt på morkelsaus tilsmakt med cognac, bouget av grønne bønner og grillet squash

Dessert:

Sjokolademousse med bringebær

*yum, yum!!*

icon_biggrin.gif12

Skrevet (endret)

*

Endret av Fakse
Skrevet

Jeg vil heller si at det er opp til gjestene å gi beskjed om, evt. spørre om før de begynner å spise.12

Skrevet

Vet ikke helt hvor mye vi kommer til å bruke på alkohol enda, for vi skal ha åpen bar og ca 80 gjester. Skal ha selskapet på hotell, så vi har ikke mulighet til å kjøpe inn drikke selv.

Har fått tips om at en bør regne ca. 1000 kr pr. pers på hele kvelden(mat/drikke)

Menyen vår er:

Forrett:

Laks & Steinbit rullade

Anrettes på salatseng, urtedressing

Hovedrett:

Brassert Reinsdyrstek

Viltsaus, ristet rosenkål med bacon, sesongens grønnsaker

Dessert:

Marinert jordbær med vaniljemousse

Høres ikke dette godt ut da? icon_smile.gif

12

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...