Dorri Skrevet 29. mars 2008 #1 Skrevet 29. mars 2008 I dag skal jeg "grille" grillribbe i stekeovnen. Jeg har bare brukt denne funksjonen når jeg skal få sprø svor på ribbe og skinkestek og da passer jeg på siden jeg da bruker høy tempratur. Jeg lurer på hvor mange grader jeg skal sette ovnen på så maten blir gjennomstekt, grillet og ikke brent. Noen som vet?
Gjest *Mim* Skrevet 29. mars 2008 #2 Skrevet 29. mars 2008 Når vi bruker grillen har vi på veldig høy temperatur, 250 grader. Men da bruker vi den bare for å sprø opp svoren e.l. Hvis du grille helt kjøttstykke i ovnen,vet jeg det dessverre ikke.
Pasha Skrevet 30. mars 2008 #3 Skrevet 30. mars 2008 først veldig høy.. deretter lavere. ha den høyt oppi ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå