Netten Skrevet 29. mars 2008 #1 Skrevet 29. mars 2008 Jeg har bakt gulrotkake i en solsikkeform, og tatt vanlig glasur på (smør,kremost,melis). Kunne tenke meg å pynte med noe gult og mørkebrunt slik at det virkelig ligner på en solsikke Har kjøpt små sjokoladeperler til å ha i midten og ananas og fersken til å pynte med rundt. Passer dette til tror dere? Eller vil det smake rart? Hadde i utgangspunktet tenkt enten ananas eller fersken - hva er best? Takker så mye for svar!
onyx Skrevet 29. mars 2008 #2 Skrevet 29. mars 2008 (endret) Du kan farge marsipan gul og kjevle ut kronblader og dandere som en blomst med hvit bakgrunn? Eller strimle appelsinskall, eller bruke syltet appelsinskall? Og du kan jo selvfølgelig farge selve ostekremen gul med konditorfarge? Endret 29. mars 2008 av onyx
Gjest Yihaa Skrevet 29. mars 2008 #3 Skrevet 29. mars 2008 Jeg synes ikke ananas og fersken passer til gulrotkake rent smaksmessig. En annen ting er at jeg - personlig - ville satt mer pris på gulrotkake uten pynt som smaker, da glasuren og kaka smaker godt nok sammen som det er! Hvis du skal pynte den så den blir gul, vil jo pynten ta hele smaken.
Brunhilde Skrevet 29. mars 2008 #4 Skrevet 29. mars 2008 Til en annen gang så foreslår jeg at du farger glasuren gul med konditorfarge og har sjokoladeperlene i midten. Jeg pleier å lage gulrotkake i rund form, og da pynter jeg med gulrøtter av marsipan.
Gjest Eurydike Skrevet 29. mars 2008 #5 Skrevet 29. mars 2008 Jeg synes ikke ananas og fersken passer til gulrotkake rent smaksmessig. Ikke enig - jeg pleier faktisk å lage gulrotkake med ananas (i røren), og synes det er vel så godt som vanlig gulrotkake. Ellers er jeg enig i at gulrotkake ikke behøver pynt, egentlig.
Gjest nextlife Skrevet 29. mars 2008 #6 Skrevet 29. mars 2008 Liker heller ikke pynt som smaker mye på gulrotkaka, så her blir det enten ingenting, tørket gulrotrasp eller kokos farget med gul og rød konditorfage sp den blir orange.
Netten Skrevet 30. mars 2008 Forfatter #7 Skrevet 30. mars 2008 Hei! Jeg tok sjansen og laget gulrotkake med ananasbiter som pynt oppå glasuren. Smakte kjempegodt og jeg fikk masse skryt for kaken! Var veldig usikker på forhånd, men av og til må man bare ta sjanser og prøve noe nytt Glasuren har såpass mye smak at ananasen bare blir et vagt, friskt innslag. Verdt å prøve!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå