Gjest Gjest Skrevet 28. mars 2008 #1 Skrevet 28. mars 2008 Jeg skal servere pai. Vi kan ikke spise med en gang gjestene kommer, kan jeg likevel lage den på forhånd og servere den kald eller lunken med en salat?? Dette er til en lunch.
Gjest Elfrida Skrevet 28. mars 2008 #2 Skrevet 28. mars 2008 Klart det. Jeg ville foretrukket lunken, men kald er også helt ok. Bare den ikke er kjøleskapskald, for det syns ikke jeg er så godt.
pusla Skrevet 29. mars 2008 #3 Skrevet 29. mars 2008 Jeg er enig med Elfrida. Helt kald rett fra kjøleskapet er ikke så godt, men romtemperert burde gå greit, eller aller best lunken.
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå