Gjest Gjest_gjest_* Skrevet 27. mars 2008 #1 Skrevet 27. mars 2008 Når man har stor bryllup, og stramt budsjett, hvilke fest bryllupsmiddager kan du annbefale da? kom gjerne med flere eksempel, og ca pris om man har peiling? Takk!!
Concertina Skrevet 27. mars 2008 #2 Skrevet 27. mars 2008 Når man har stor bryllup, og stramt budsjett, hvilke fest bryllupsmiddager kan du annbefale da? kom gjerne med flere eksempel, og ca pris om man har peiling? Takk!! Buffet? Da kan du jo lage endel mat selv, og evt suplere med noe mat fra catering - pris kommer an på hvor mye du lager selv... Men du kan få prisen til under 200 kr... Et annet alternativ er å leie inn en kokk og kjøpe alle matvarene selv, da kan man få det ganske billig (vi vurderer å gjøre dette og tror vi ender opp på rundt 200-250 kr pr pers, og da serverer vi ytrefilet av rein til hovedrett)
Gjest Gjest_SMily_* Skrevet 28. mars 2008 #3 Skrevet 28. mars 2008 Ett av de bryllupene jeg har være i med mest skjel hadde helstekt lam og svin (halv side av hver) på stor utegrill, og folk fikk skåret opp kjøttet av en kokk, og gikk så og fylte på salat og brod og saus på bord (så da ble det koldtbord ja :gjeiper: ) Var en varm nydelig sommer kveld (uten mygg) og festen ble holdt i en låve! Vet ikke om du har lokale som tillater det, og har plass til at folk henter mat, men dette var ett perfekt bryllup, og det var ikke så veldig dyrt heller!! Kommer til å undersøke muligheten med å ha utegrill i mitt bryllup, om så bare til nattmaten (da m pølse/hamburger) :søvn:
Marna Skrevet 28. mars 2008 #4 Skrevet 28. mars 2008 Vi gjør det slik 'Concertina' sier... Leier inn kokk og kjøper alle matvarene selv, blir ytrefilet av rein til hovedrett. Kjempegreit, da vet vi at råvarene er gode også!
Prinsesse Snuppelure Skrevet 28. mars 2008 #5 Skrevet 28. mars 2008 Vi gjør det også slik: vi reiser til Sverige i flere omganger, og fyller fryseren med indrefilet av svin. Forretten blir parmaskinke surret rundt melon, hovedrett svin indrefilet med potetpure og grønnsaker, og til dessert brownie (som jeg lager selv og fryser ned på forhånd) med vaniljeis... enkelt egentlig, og billig!!! Vi har egen kokk, og har ordnet med søsken til venner som kan servere. De gjøre det omtrent gratis... Vi blir 80 gjester, og regner med at vi kommer på en kuvertpris rundt 100-150 totalt.. det er ganske bra,synes vi! Vi gjør det slik 'Concertina' sier... Leier inn kokk og kjøper alle matvarene selv, blir ytrefilet av rein til hovedrett. Kjempegreit, da vet vi at råvarene er gode også!
Eplekake Skrevet 29. mars 2008 #6 Skrevet 29. mars 2008 Speke mat kan man jo i stor grad ordne selv og er veldig godt!!!! hjemmelaget potetsalat, eggerøre, rømme, melon skiver, masse deilig spekeskine, pølser og fenalår og litt forskjellig. så kan man bake skikkelig godt brød og det er veldig godt med øl til..... Det er sånn deilig plukke mat man kan forsyne seg med det man selv vil ha og sitte å spise og kose seg lenge. asparges er også godt til det....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå