Gå til innhold

Bryllupsmenyen din!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, hva står på menyen den store dagen folkens?

Videoannonse
Annonse
Gjest smotti
Skrevet

"Sweet Scampi"

Kjempescampi stekes og serveres med sesamsprøstekte grønnsaker og sweet chilisaus.

Helstekt hjortefilet

Serveres med soyaglaserte småløk, friske rosenkål og gulrøtter, ripsgele, soppkremsaus og kokte rattepeatpoteter.

Meretes fristelse

Appelsinterrin på sjokoladebunn, og ingefær/karamellis i skjønn forening med perle-eplesaus.

  • Liker 1
Skrevet

Vi gjør det enklest mulg med tanke på pengene :)

Forrett:

Deilig tomatsuppe med egg

Hovedrett:

elgsteik med potet, grønnsaker og saus

Dessert:

Is med frukt og bær (sjokoladesaus for de minste og mannen :fnise: )

Skrevet

Vi fikk vår meny igår faktisk =)

Kremet hummersuppe med fersk brød

******

Pesto marinert lammelår med sesongens

gr. saker, urtepotet og sjysaus

******

Sitronfromasj med bringebærculi og friske bær

Namnam =)

Skrevet

me har gjort det litt enkelt...å prøvd å tenka litt på kor møkje d komme ta å kost...(blir ein del gjester)

forrett:

blomkålsuppa

hovedrett:

røykt svinakam med valdorfsalat, vanli poteter og grønsaker

dessert:

himalagd karamell pudding og iskaka

nattmat:

spekemat med flatbrød, eggarøra, melon, salat, brød

Skrevet

Dette hadde vi:

Apetittvekker: Gazpacho med spekeskinke

Forrett: Hvit og grønn asparges med hollandaise

Hovedrett: Vårkylling med sautert spisskål, morkel- og rieslingsaus og rattepoteter

Dessert: Sjokoladefondant med rips-crème fraîche og sitron- og ripssorbet

Skrevet

Vi hadde følgende meny:

Forrett: Råmarinerte kamskjell med syrlig salat.

Hovedrett: Helstekt indrefilet av kalv, med oksehalesaus, bakte cherrytomater og krydderpoteter

Dessert: Peppermarinerte jordbær med vaniljecoulis (som jeg ikke husker hvordan skrives :sjenert: )

Gjest Gjest
Skrevet

Vi skal ha:

* røkt rypebryst på salateng (svigemor skutt på jakt selv)

* Rådyrstek med soppstuing, grønnsaker og røsti poteter (min samboer har skutt selv)

* creme brulee med marinert bær (selvplukket bær i høst)

Skrevet

Aperitif med kalde og varme kanapeer

Forrett: Hummer- og mangosalat

Hovedrett: Indréfilet med tröffelsaus og tilbehör (litt usikker paa tilbehöret, vi bytter kanskje litt om)

Dessert: Sitronterte med bringebaer

:spise:

Skrevet

Vi har ikke helt bestemt oss, men muligens skal vi ha dette:

Forrett:

Skaldyrsalat (eller rekecoktail)

Hovedrett:

Indrefillèt med wokede grønsaker og poteter (mannen har lyst på fløtegratinerte poteter el no sånn)

Dessert:

Vi er veldig usikkre, men ostekake med bringebær er oppe til vurdering ;)

Gjest Pia 30.08.08
Skrevet

Forrett:

Glasert laksemedaljong med urtedressing

Hovedrett:

Helstekt reinsdyrplomme med kremet viltsaus

(tror jeg vi ble enig om til slutt)

Dessert:

Bringebærmoussekake med luftig sjokoladekrem

mmmmmm :)

Gjest Gjest_Lisa_*
Skrevet

Bare et spørsmål...

Dere som skal ha suppe til forrett:

Hvor mange gjester har dere? Vi skal ha ca 65-70 gjester,og har fått beskjed om at det ikke går an å ha suppe til så mange... Fordi den kommer til å bli kald før alle har fått den på bordet... :sukk:

Skrevet

Vi hsr ca 40 til middag... hvis du har mange nok servitører så må det vel gå bra? :klø:

Hvis ikke må man vel satse på en slags salat eller noe??

Skrevet

Vi har ikke alt på plass, noe liknende dette:

Forrett: hjemmerøket laks i hvertfall, aner ikke helt hva slags tilbehør

Hovedrett: ytrefilet av rein, rødvinssaus, stekte grønnsaker og poteter av noe slag

Dessert: solbær og pasjonsfruktmoussekake med frisk frukt & coulis

Gjest Gjest
Skrevet

Hjemmerøkt selvfisket ørret med tilbehør

Vilt av noe slag

Jordbær med vaniljesaus eller noe sånt

Skrevet

Her er vår meny:

Blomkålsuppe, Hvitvin

Oksestek m/karbonader, rødvin

Is med Jordbær musserende vin

Nattmat: Hjemmelaget krommesuppe, nam, og gryterett...

(drikke her blir spenende å se. hihi)

Kjenner jeg blir sulten bare jeg tenker på det :ler:

Skrevet

Det blir

spekeskinke med asparges og/eller melon til forrett

helstekt indrefilet av storfe, med fløtegratinerte poteter, soppstuing, grønn salat og tomatsalat til hovedrett

og

marengskake med friske bær til dessert:)

Nam nam

  • 1 måned senere...
Skrevet
Bare et spørsmål...

Dere som skal ha suppe til forrett:

Hvor mange gjester har dere? Vi skal ha ca 65-70 gjester,og har fått beskjed om at det ikke går an å ha suppe til så mange... Fordi den kommer til å bli kald før alle har fått den på bordet... :sukk:

Det blir den jo ikke. Man har den på plata mens man øser den opp i tallerkenen og da er jo suppa varm når den blir servert. Så d skal nok gå bra. Også er det viktig å ha mange nok servitører.

Gjest Studenten
Skrevet

Vi skal ha koldtbord - rett og slett for å gjøre det enkelt, litt mer uformelt og gi folk en sjangs til å spise det de har mest lyst på selv. På denne måten får alle snakket sammen på vei til maten, og det løser opp stemningen litt ved bordet. Jeg vil gjerne at gjestene skal kose seg, og at det ikke skal bli for formelt...

Så det blir koldtbord med roastbeef, kylling, karbonder med løk, aspic, salater m.m. og så lager vi to store gryter med suppe i tillegg (kylling suppe og fiskesuppe), pannacotta og jordbær med fløte til dessert... så blir det iskake, kake og kaffe senere på kvelden.... og konjakk og baileys til kaffen..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...