Gjest smotti Skrevet 27. mars 2008 #2 Skrevet 27. mars 2008 "Sweet Scampi" Kjempescampi stekes og serveres med sesamsprøstekte grønnsaker og sweet chilisaus. Helstekt hjortefilet Serveres med soyaglaserte småløk, friske rosenkål og gulrøtter, ripsgele, soppkremsaus og kokte rattepeatpoteter. Meretes fristelse Appelsinterrin på sjokoladebunn, og ingefær/karamellis i skjønn forening med perle-eplesaus. 1
DDuck Skrevet 27. mars 2008 #3 Skrevet 27. mars 2008 Vi gjør det enklest mulg med tanke på pengene Forrett: Deilig tomatsuppe med egg Hovedrett: elgsteik med potet, grønnsaker og saus Dessert: Is med frukt og bær (sjokoladesaus for de minste og mannen )
miss_universum Skrevet 27. mars 2008 #4 Skrevet 27. mars 2008 Vi fikk vår meny igår faktisk =) Kremet hummersuppe med fersk brød ****** Pesto marinert lammelår med sesongens gr. saker, urtepotet og sjysaus ****** Sitronfromasj med bringebærculi og friske bær Namnam =)
iap Skrevet 27. mars 2008 #5 Skrevet 27. mars 2008 me har gjort det litt enkelt...å prøvd å tenka litt på kor møkje d komme ta å kost...(blir ein del gjester) forrett: blomkålsuppa hovedrett: røykt svinakam med valdorfsalat, vanli poteter og grønsaker dessert: himalagd karamell pudding og iskaka nattmat: spekemat med flatbrød, eggarøra, melon, salat, brød
Arkana Skrevet 27. mars 2008 #6 Skrevet 27. mars 2008 Dette hadde vi: Apetittvekker: Gazpacho med spekeskinke Forrett: Hvit og grønn asparges med hollandaise Hovedrett: Vårkylling med sautert spisskål, morkel- og rieslingsaus og rattepoteter Dessert: Sjokoladefondant med rips-crème fraîche og sitron- og ripssorbet
bizzy Skrevet 27. mars 2008 #7 Skrevet 27. mars 2008 Vi hadde følgende meny: Forrett: Råmarinerte kamskjell med syrlig salat. Hovedrett: Helstekt indrefilet av kalv, med oksehalesaus, bakte cherrytomater og krydderpoteter Dessert: Peppermarinerte jordbær med vaniljecoulis (som jeg ikke husker hvordan skrives )
Gjest Gjest Skrevet 27. mars 2008 #8 Skrevet 27. mars 2008 Vi skal ha: * røkt rypebryst på salateng (svigemor skutt på jakt selv) * Rådyrstek med soppstuing, grønnsaker og røsti poteter (min samboer har skutt selv) * creme brulee med marinert bær (selvplukket bær i høst)
Amadea Skrevet 27. mars 2008 #9 Skrevet 27. mars 2008 Aperitif med kalde og varme kanapeer Forrett: Hummer- og mangosalat Hovedrett: Indréfilet med tröffelsaus og tilbehör (litt usikker paa tilbehöret, vi bytter kanskje litt om) Dessert: Sitronterte med bringebaer
Søs Skrevet 27. mars 2008 #10 Skrevet 27. mars 2008 Vi har ikke helt bestemt oss, men muligens skal vi ha dette: Forrett: Skaldyrsalat (eller rekecoktail) Hovedrett: Indrefillèt med wokede grønsaker og poteter (mannen har lyst på fløtegratinerte poteter el no sånn) Dessert: Vi er veldig usikkre, men ostekake med bringebær er oppe til vurdering
Gjest Pia 30.08.08 Skrevet 27. mars 2008 #11 Skrevet 27. mars 2008 Forrett: Glasert laksemedaljong med urtedressing Hovedrett: Helstekt reinsdyrplomme med kremet viltsaus (tror jeg vi ble enig om til slutt) Dessert: Bringebærmoussekake med luftig sjokoladekrem mmmmmm
Gjest Gjest_Lisa_* Skrevet 28. mars 2008 #12 Skrevet 28. mars 2008 Bare et spørsmål... Dere som skal ha suppe til forrett: Hvor mange gjester har dere? Vi skal ha ca 65-70 gjester,og har fått beskjed om at det ikke går an å ha suppe til så mange... Fordi den kommer til å bli kald før alle har fått den på bordet...
DDuck Skrevet 28. mars 2008 #13 Skrevet 28. mars 2008 Vi hsr ca 40 til middag... hvis du har mange nok servitører så må det vel gå bra? :klø: Hvis ikke må man vel satse på en slags salat eller noe??
Concertina Skrevet 28. mars 2008 #14 Skrevet 28. mars 2008 Vi har ikke alt på plass, noe liknende dette: Forrett: hjemmerøket laks i hvertfall, aner ikke helt hva slags tilbehør Hovedrett: ytrefilet av rein, rødvinssaus, stekte grønnsaker og poteter av noe slag Dessert: solbær og pasjonsfruktmoussekake med frisk frukt & coulis
Gjest Gjest Skrevet 28. mars 2008 #15 Skrevet 28. mars 2008 Hjemmerøkt selvfisket ørret med tilbehør Vilt av noe slag Jordbær med vaniljesaus eller noe sånt
kelte Skrevet 28. mars 2008 #16 Skrevet 28. mars 2008 Her er vår meny: Blomkålsuppe, Hvitvin Oksestek m/karbonader, rødvin Is med Jordbær musserende vin Nattmat: Hjemmelaget krommesuppe, nam, og gryterett... (drikke her blir spenende å se. hihi) Kjenner jeg blir sulten bare jeg tenker på det
Marge Skrevet 29. mars 2008 #18 Skrevet 29. mars 2008 Det blir spekeskinke med asparges og/eller melon til forrett helstekt indrefilet av storfe, med fløtegratinerte poteter, soppstuing, grønn salat og tomatsalat til hovedrett og marengskake med friske bær til dessert:) Nam nam
Gjest Elize Skrevet 30. april 2008 #19 Skrevet 30. april 2008 Bare et spørsmål... Dere som skal ha suppe til forrett: Hvor mange gjester har dere? Vi skal ha ca 65-70 gjester,og har fått beskjed om at det ikke går an å ha suppe til så mange... Fordi den kommer til å bli kald før alle har fått den på bordet... Det blir den jo ikke. Man har den på plata mens man øser den opp i tallerkenen og da er jo suppa varm når den blir servert. Så d skal nok gå bra. Også er det viktig å ha mange nok servitører.
Gjest Studenten Skrevet 2. mai 2008 #20 Skrevet 2. mai 2008 Vi skal ha koldtbord - rett og slett for å gjøre det enkelt, litt mer uformelt og gi folk en sjangs til å spise det de har mest lyst på selv. På denne måten får alle snakket sammen på vei til maten, og det løser opp stemningen litt ved bordet. Jeg vil gjerne at gjestene skal kose seg, og at det ikke skal bli for formelt... Så det blir koldtbord med roastbeef, kylling, karbonder med løk, aspic, salater m.m. og så lager vi to store gryter med suppe i tillegg (kylling suppe og fiskesuppe), pannacotta og jordbær med fløte til dessert... så blir det iskake, kake og kaffe senere på kvelden.... og konjakk og baileys til kaffen..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå