Gå til innhold

Hvor plasserer dere Brudepikene?


Nikki

Anbefalte innlegg

Hei. Hvor er det vanlig å plassere brudepikene? De vi har er 11 og 15 år gamle. Skal de sitte høyt opp ved bordet eller er det ikke så farig?

Håper noen kan svare meg på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke noe vedr. brudepiker i flg skikk og bruk. Men med barn kan man plassere "eldre" barn blandt andre gjester, mens "yngre" barn bør sitte sammen med foreldrene. I dette tilfellet kan vel begge plasseres blandt andre gjester.

Ville kanskje ha tatt litt ekstra hensyn til 11 åringen? Hvis du har et spesielt forhold til de burde de absolutt plasseres "høyt" ved bordet.

Har dere "E" bord? Eller "I" bord?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde våre døtre på 3 og 7 som brudepiker. Vi plasserte dem langt ned på utsiden av det ytterste "benet" i E'en. Skjønner? Langt vekk, altså. Da slapp vi å være "foreldre" under middagen, siden de der satt sammen en barnevakt og de andre yngste gjestene. De hadde oxo muligheten til å forlate bordet når de mått eønske , uten at det var noe forstyrrende moment.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar.

Jeg plasserte hun minste i nærheten av foreldrene. Hun eldste har sitt søskenbarn som kavaler og er plassert på enden av det ene bordet. Vi skal sitte i E bord, men kan se ut som vi må ha et ekstra bord i tillegg....

Dette skal ikke være enkelt.... :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...