Gjest Gjest Skrevet 25. mars 2008 #1 Skrevet 25. mars 2008 Fikk servert dette på en restaurant i USA, noen som har en oppskrift som dere har god erfaring med?
Gjest Gjest Skrevet 27. mars 2008 #2 Skrevet 27. mars 2008 Fikk servert dette på en restaurant i USA, noen som har en oppskrift som dere har god erfaring med? Her en oppskrift jeg har fått masse positiv tilbakemelding på: Til 4 personer koker jeg 600 g mandelpotet, 1 hvitløk (skrelte, hele fedd) og litt salt, kokes til potetene er møre. Deretter heller jeg av vannet, moser poteter og hvitløksfedd sammen med smør og smaker til med salt og pepper.
Gjest Eurydike Skrevet 27. mars 2008 #3 Skrevet 27. mars 2008 Jeg lager potetmos som vanlig (gjerne av mandelpoteter), og tilsetter litt rå hvitløk som er most med bladet på en kokkekniv sammen med litt grovt salt når jeg moser potetene. Ellers en smørklatt, melk og fløte. Det er bare å prøve seg litt fram med mengdene.
snutte Skrevet 27. mars 2008 #4 Skrevet 27. mars 2008 Bruker så å si de samme ingrediensene, men har ikke noen fast oppskrift. Prøver meg litt mere fram. For de forskjellige type potetene har jo forskjellig mengde stivelse i seg. Men mandelpotet er desidert best! tips: latt potetene dampe litt av før du moser dem. Så slipper det å bli vann i potetmosen
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå