Gå til innhold

Nigella's Crunchy Pork Chops


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest frulou
Skrevet

Jepp, flere ganger.Syns de er veldig gode, og den spinatsalaten er helt yummy :) .

Gjest Kermit
Skrevet

Steker du dem i like mye olje som det står i oppskriften? Syntes det så litt voldsomt ut, men poenget er vel kanskje at de skal være tilnærmet frityrstekte.

Gjest frulou
Skrevet (endret)

Ja,jeg bruker vel omtrent den mengden med olje som står i oppskrifta.Legger dem på tørkepapir etterpå, så blir de ikke riktig så oljete.Mine blir ihvertfall veldig crunchy og fine, så frityreffekten er absolutt en del av det hele. Nå husker jeg ikke hvilke "brødsmuler" som er brukt i oppskriften, men jeg bruker pitabrød,som jeg kjører til smuler i blender, mener det var det Nigella selv anbefalte.

Endret av frulou
Skrevet

Jeg har også prøvd dem. Skikkelig gode! Men ikke noe hverdagskost... Det stemmer at de skal frityrstekes. Jeg smuler også opp pitabrød sammen med parmesanost til paneringen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...