Gjest Kermit Skrevet 25. mars 2008 #1 Skrevet 25. mars 2008 Noen som har prøvd denne oppskriften? http://www.foodnetwork.com/food/recipes/re...6_34847,00.html
Gjest frulou Skrevet 25. mars 2008 #2 Skrevet 25. mars 2008 Jepp, flere ganger.Syns de er veldig gode, og den spinatsalaten er helt yummy .
Gjest Kermit Skrevet 25. mars 2008 #3 Skrevet 25. mars 2008 Steker du dem i like mye olje som det står i oppskriften? Syntes det så litt voldsomt ut, men poenget er vel kanskje at de skal være tilnærmet frityrstekte.
Gjest frulou Skrevet 25. mars 2008 #4 Skrevet 25. mars 2008 (endret) Ja,jeg bruker vel omtrent den mengden med olje som står i oppskrifta.Legger dem på tørkepapir etterpå, så blir de ikke riktig så oljete.Mine blir ihvertfall veldig crunchy og fine, så frityreffekten er absolutt en del av det hele. Nå husker jeg ikke hvilke "brødsmuler" som er brukt i oppskriften, men jeg bruker pitabrød,som jeg kjører til smuler i blender, mener det var det Nigella selv anbefalte. Endret 25. mars 2008 av frulou
Petroline Skrevet 25. mars 2008 #5 Skrevet 25. mars 2008 Jeg har også prøvd dem. Skikkelig gode! Men ikke noe hverdagskost... Det stemmer at de skal frityrstekes. Jeg smuler også opp pitabrød sammen med parmesanost til paneringen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå