Gå til innhold

Chili og hvitløk?


Anbefalte innlegg

Gjest Starya
Skrevet

Matcher det?

Jeg skulle mekke sammen en spaghetti bolognese, også hadde jeg noe chili liggende som jeg ikke ville kaste. Men passer det in eller? :-?

Videoannonse
Annonse
Gjest gjest1
Skrevet

I bolognese sausen kan du jo bruke det du vil. Enhver italiensk husmor har sin oppskrift.

Jeg bruker alltid både chili og hvitløk i.

Hvis du har er det godt med en skvett rødvin i.

Gjest Anonymous
Skrevet

Chili og hvitløk går sammen som salt og pepper, hånd og hanske.

Gjest gjest1
Skrevet

jada, går fint sammen de. Bruker å lage tomtasaus av en finhakket løk, finhakket chili og hvitløk, litt gulrot, selleri og 2 bokser hakkede tomater. Lar det koke inn ca 30 min så den blir litt tykk.

chili + hvitløk + timian er forresten en genial kombinasjon til sopp!

Gjest Starya
Skrevet

Ok, måtte sjekke siden jeg kjøpte chili for første gang i forrige uke, og ikke er vant til å bruke det.. :ler:

Det jeg tenkte å pakke i sausen var

løk, hvitløk, kjøttdeig, hakka tomater, soltørkede tomater, litt gulrot, chili og div krydder jeg måtte finne på å pælme i.

Rødvin har jeg ikke, men det hadde sikkert gjort seg.. :briller:

Gjest gjest1
Skrevet

Du kan bruke litt buljong i stedet for rødvin.

Bare la det få tid til å trekke skikkelig. Minst 30 min.

Gjest Starya
Skrevet

Fri for buljon,. men det gjorde ikke noe. Hadde i noen klatter tomatpure, det ble helknæsj..

nå venter jeg bare på at spaghettien skal bli kokt... :briller:

Gjest Tristessa
Skrevet

Det går fint an å bruke chili og hvitløk, blir en saus som ligner litt mer på all'arrabiata, men det er godt det og! For øvrig liker jeg å frese chili og hvitløk i olvienolje og helle dette over nykokt spaghetti - en klassisk enkel rett.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...