Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

OK, jeg er ingen kokk

Hvordan pisker man eggedosis? Er det ikke bare å blande egg og sukker og piske lenge nok? Eller må man skille plomme og hvite først?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En spiseskje sukker pr egg. Hvis du vil at det skal gå superfort kan du velge å piske eggehvitene stive først, og så blande de i resten etterpå. Men med en håndmikser tar det ikke mer enn ca ti minutter uansett. Lykke til! :)

(Har du forresten prøvd med eggedosis til appelsin? Han godeste her i huset hadde aldri smakt det før her om dagen, mens jeg trodde det var kjempevanlig...)

Skrevet

Det er bare egg og sukker - trenger ikke å skille noe som helst :) Også er det bare å sette i gang å piske :)

Skrevet

Jeg skal bake en kake, og det står 2 egg og 4 dl sukker i oppskriften. Pisk egg og sukker til eggedosis.

Pisket og pisket, men det ble ikke sånn deilig, luftig skum uansett. Nå står kaka i ovnen likevel, så får vi se om den blir luftig eller paddeflat...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...