Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Er helt uerfaren når det gjelder brødbaking. Har funnet noen oppskrifter jeg vil prøve, f.eks Ingers rugbrød. Oppskriften inneholder frø(lin og solsikke), som jeg ikke tåler. Hva kan jeg bytte ut disse med? Havregryn? Vil helst ha det sunnest mulig..

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Nøtter; valnøtter eller hasselnøtter, hvis du tåler det. Ellers er havregryn godt i brød. Eller havrekli eller kruskakli?

Gjest Gjest
Skrevet

Takk!

Havregryn/ havrekli/ kruskakli tåler jeg, men ikke nøtter.. Må noe av dette bløtlegges før bruk?

Gjest Gjest
Skrevet

Nei - havrekli har jeg ikke brukt, men havregryn og kruskakli er i hvert fall bare å putte rett i :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...