Gjest Gjest Skrevet 19. mars 2008 #1 Skrevet 19. mars 2008 Er helt uerfaren når det gjelder brødbaking. Har funnet noen oppskrifter jeg vil prøve, f.eks Ingers rugbrød. Oppskriften inneholder frø(lin og solsikke), som jeg ikke tåler. Hva kan jeg bytte ut disse med? Havregryn? Vil helst ha det sunnest mulig..
Gjest Gjest Skrevet 19. mars 2008 #2 Skrevet 19. mars 2008 Nøtter; valnøtter eller hasselnøtter, hvis du tåler det. Ellers er havregryn godt i brød. Eller havrekli eller kruskakli?
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2008 #3 Skrevet 20. mars 2008 Takk! Havregryn/ havrekli/ kruskakli tåler jeg, men ikke nøtter.. Må noe av dette bløtlegges før bruk?
Gjest Gjest Skrevet 20. mars 2008 #4 Skrevet 20. mars 2008 Nei - havrekli har jeg ikke brukt, men havregryn og kruskakli er i hvert fall bare å putte rett i
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå