Gjest Mat-Ahari Skrevet 19. mars 2008 #1 Skrevet 19. mars 2008 Ja det lurer jeg på. Må ha noe inspirasjon her nå. Har laget den tradisjonelle i årevis og har lyst på litt tips - særlig til tilbehør. Vi har gått litt lei av brokolli og gulerøtter liksom. Alle tips tas i mot med STOOOR takk.
Black Eyed Susan Skrevet 20. mars 2008 #2 Skrevet 20. mars 2008 I tillegg til salt og pepper krydrer jeg med med rosmarin, og stikker den med hvitløk. Som tilbehør er det veldig godt med kokte poteter og soppstuing. I soppstuingen har jeg champignon, kantarell, aromasopp, vårløk, gul løk og paprika. Fløte, kikkoman, salt og pepper. Noen ganger serverer jeg broccoli og gulrøtter i tillegg. Lengre opp i tråden har noen skrevet om gulrøtter surret med honning og timian og det har jeg lyst til å prøve påskeaften. (I tillegg til soppstuinga)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå