Gå til innhold

Frysing av kjøttdeig karbonadedeig


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest
Skrevet

Jeg har brukt halvparten av en pakke på 400 gram, og skal reise på påskeferie om to timer. Hva skal jeg gjøre med resten? Kan jeg fryse den i en sånn plastpose, brødpose/fryseposesak? Eller må jeg ha en boks? Den enste plastboksen jeg har er nemlig veldig stor, og fryseren min er veldig liten...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

ingen problem å fryse det i en brødpose. Det har jeg gjort mange ganger :)

Gjest Elfrida
Skrevet

Når man fryser kjøtt-/kardonadedeig i pose er det lurt å klemme den flat slik at man får en plate i stedet for en klump. Det går fortere å tine og er lettere å plassere i fryseren.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...