Gjest Gjest_tutt_* Skrevet 15. mars 2008 #1 Skrevet 15. mars 2008 Skal marengs vere helt tørr når man tar den ut av stekeovnen? Eller litt bløt inni. Lager bountykake. Renger med det gjelder her det som gjelder for marengs generelt. Lurer på om jeg har tatt den ut for tidlig, den er litt myk.
Saeria Skrevet 15. mars 2008 #2 Skrevet 15. mars 2008 Slik jeg har forstått det, er det litt smak og behag. Noen liker marengsen helt porøs som pikekyss man får kjøpt på butikken. Andre liker marengsen litt mer klissete og myk inni med en sprø utside.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå