Gå til innhold

Marengs


Anbefalte innlegg

Gjest Gjest_tutt_*
Skrevet

Skal marengs vere helt tørr når man tar den ut av stekeovnen? Eller litt bløt inni. Lager bountykake. Renger med det gjelder her det som gjelder for marengs generelt. Lurer på om jeg har tatt den ut for tidlig, den er litt myk.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Slik jeg har forstått det, er det litt smak og behag. Noen liker marengsen helt porøs som pikekyss man får kjøpt på butikken. Andre liker marengsen litt mer klissete og myk inni med en sprø utside.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...