Gjest Gjest Skrevet 15. mars 2008 #1 Skrevet 15. mars 2008 Ja overskriften sier det meste. Jeg vil ikke at andre enn de i vennelisten min skal se profilen. Hvordan lukker man den ?
Gjest Bolledeig Skrevet 15. mars 2008 #2 Skrevet 15. mars 2008 Gå inn på privacy Velg "only friends can see my profile" et voila
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå