Cupcake Skrevet 14. mars 2008 #1 Skrevet 14. mars 2008 Noen som har smakt den nye leverposteien med "innebygget" agurk? Se ->her. Er den noe god?
venus* Skrevet 14. mars 2008 #2 Skrevet 14. mars 2008 Jeg er glad mine barn ikke leser på KG, fordi nå må jeg si ÆSJ! Jeg bare venter på leverpostei med agurk, majones og BRØD i tube..
NullHull Skrevet 14. mars 2008 #3 Skrevet 14. mars 2008 Kjære vene, hva blir det neste? Er vi altså kommet dit hen at forbrukerne nå også skal "skånes" for ekstraarbeidet det måtte gi å skjære seg noen skiver agurk å ha på leverposteien? Eller dra noen striper majones over makrellen i tomat? Alt-i-ett-samfunnet, lenge leve!!
Noli Skrevet 14. mars 2008 #4 Skrevet 14. mars 2008 Dersom det ikke hadde vært for at det er "friskheten" og konsistensen, kombinert med smaken, av agurk jeg liker på brødskiva, ville ikke dette vært så dumt. Skive med leverpostei er det eneste jeg bruker agurk til, og siden jeg ikke spiser det særlig ofte, ender jeg som regel med å kaste minst halve agurken.
Gjest Gjest_Camilla_* Skrevet 14. mars 2008 #6 Skrevet 14. mars 2008 Noen som har smakt den nye leverposteien med "innebygget" agurk? Se ->her. Er den noe god? Det er jo ikke så veldig nytt. Leverpostei med sylteagurk har jo vært lenge. Vet ikke om det finnes i norge lenger, men det er fortsatt i sverige.
Amalie_85 Skrevet 14. mars 2008 #7 Skrevet 14. mars 2008 Æsj, det hørtes ekkelt ut. Dessuten ser jeg for meg at det blir litt "feil" å ha agurken I liverposteien når den skal være PÅ. Er jo litt det med at agurken er fersk og "knaser" som er godt.
Gjest Gjest Skrevet 15. mars 2008 #8 Skrevet 15. mars 2008 Jo, Bostonpostei er jo godt, med innlagt Bostonagurk/sylteagurk i. Men å putte "fersk" agurk i boksen ser jeg ikke vitsen med, da er den jo ikke særlig fersk lengre..? Og som noen av de andre sier er mye av poenget med agurp på leverposteien at det er sprøtt og godt.. Tror ikke jeg kommer til å prøve dette produktet..
Chiquita Skrevet 15. mars 2008 #9 Skrevet 15. mars 2008 Kjøper ofte leverpostei med agurk i sverige. Nam man
Gjest Gjest Skrevet 15. mars 2008 #10 Skrevet 15. mars 2008 Det er jo ikke så veldig nytt. Leverpostei med sylteagurk har jo vært lenge. Vet ikke om det finnes i norge lenger, men det er fortsatt i sverige. Husker jeg spiste mye av dette da jeg var yngre(15-16 år siden).
Gyda Skrevet 16. mars 2008 #11 Skrevet 16. mars 2008 Men hvor har det blitt av stabburet sin leverpostei på tube??? Den var jo kjempehøvelig - men nå de siste 2-3 ukene har jeg ikke funnet det. Noen som vet om den er tatt ut av produksjon?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå