son Skrevet 14. mars 2008 #1 Skrevet 14. mars 2008 Er det noen som vet hvorfor paibunnen min ble hard? Kan det være at den ble stekt for lenge? Jeg vet ikke hva som gikk galt. Fulgte oppskriften til punkt og prikke...
Gjest Gjest Skrevet 14. mars 2008 #2 Skrevet 14. mars 2008 Hvis du legger ut oppskriften du brukte, er det lettere å si noe om hva det kan skyldes.
son Skrevet 16. mars 2008 Forfatter #3 Skrevet 16. mars 2008 Hvis du legger ut oppskriften du brukte, er det lettere å si noe om hva det kan skyldes. Dette var oppskriften: 3,5 dl hvetemel 100 g smør 0,5 dl sukker 1 eggeplomme Jeg fant ut at jeg hadde brukt et helt egg, inkludert eggehviten! Og det skulle jeg jo ikke... Men så leste jeg i en bok at man ikke må tilsette mer væske enn det står i oppskriften, ellers blir den hard og seig. Jeg hadde tatt litt vann i, for jeg syntes det var så vanskelig å få samlet deigen. Så det var vel der jeg gjorde feil tror jeg. Og at jeg hadde tatt med eggehviten selvfølgelig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå