Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som vet hvorfor paibunnen min ble hard? Kan det være at den ble stekt for lenge? Jeg vet ikke hva som gikk galt. Fulgte oppskriften til punkt og prikke...

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest
Skrevet

Hvis du legger ut oppskriften du brukte, er det lettere å si noe om hva det kan skyldes. :)

Skrevet
Hvis du legger ut oppskriften du brukte, er det lettere å si noe om hva det kan skyldes. :)

Dette var oppskriften:

3,5 dl hvetemel

100 g smør

0,5 dl sukker

1 eggeplomme

Jeg fant ut at jeg hadde brukt et helt egg, inkludert eggehviten! Og det skulle jeg jo ikke...

Men så leste jeg i en bok at man ikke må tilsette mer væske enn det står i oppskriften, ellers blir den hard og seig. Jeg hadde tatt litt vann i, for jeg syntes det var så vanskelig å få samlet deigen. Så det var vel der jeg gjorde feil tror jeg. Og at jeg hadde tatt med eggehviten selvfølgelig :flau:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...