Gjest Gjest Skrevet 12. mars 2008 #1 Skrevet 12. mars 2008 Hva er egentlig forskjellen, eller er det det samme? Hvordan tilbrede dette best? Og hva er sunnest?
Fakse Skrevet 13. mars 2008 #2 Skrevet 13. mars 2008 Couscous er små kuler laget av semulemel, mens bulgur er forkokte gryn, som regel av durumhvete. Bulgur har høyere næringsverdi og lavere glykemisk index couscous, så med mindre du kjøper fullkorns-couscous så er nok bulgur sunnest. Begge deler tilberedes ved å ha i en bolle, helle over passe med kokende vann, og la svelle i noen minutter. Man kan bruke begge deler ganske likt, gjerne smaksatt med buljong, tilsatt div grønnsaker eller fetaost. Det finnes masse oppskrifter på nett om du er ute etter mer avanserte retter, så det er bare å bruke google.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå