girrl Skrevet 12. mars 2008 #1 Skrevet 12. mars 2008 Har lysst til å lage sjokkolademuffins men sjokkoladeglasur. Noen som vet hvordan jeg får glasuren hard/sprø ?
Gjest nextlife Skrevet 12. mars 2008 #2 Skrevet 12. mars 2008 Bruk sjokolade som er smeltet i vannbad.
Tropehus Skrevet 12. mars 2008 #3 Skrevet 12. mars 2008 Har lysst til å lage sjokkolademuffins men sjokkoladeglasur. Noen som vet hvordan jeg får glasuren hard/sprø ? Eller bruk sitronsyre, det får i alle fall melissen på kransekanen til å bli HELT stiv!
Gjest N Skrevet 13. mars 2008 #4 Skrevet 13. mars 2008 Eller bruk sitronsyre, det får i alle fall melissen på kransekanen til å bli HELT stiv! Smaker det ikke surt da?
Tropehus Skrevet 13. mars 2008 #5 Skrevet 13. mars 2008 Smaker det ikke surt da? Hvis du har i for mye, så ja. Men det er bare å smake etter:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå