Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har lysst til å lage sjokkolademuffins men sjokkoladeglasur. Noen som vet hvordan jeg får glasuren hard/sprø ?

Videoannonse
Annonse
Gjest nextlife
Skrevet

Bruk sjokolade som er smeltet i vannbad.

Skrevet
Har lysst til å lage sjokkolademuffins men sjokkoladeglasur. Noen som vet hvordan jeg får glasuren hard/sprø ?

Eller bruk sitronsyre, det får i alle fall melissen på kransekanen til å bli HELT stiv!

Skrevet
Eller bruk sitronsyre, det får i alle fall melissen på kransekanen til å bli HELT stiv!

Smaker det ikke surt da?

Skrevet
Smaker det ikke surt da?

Hvis du har i for mye, så ja. Men det er bare å smake etter:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...