Gjest Bakejenta Skrevet 11. mars 2008 #1 Skrevet 11. mars 2008 Hadde tenkt å bake kanelsnurrer, men i oppskriften står det en pakke tørrgjær, kan jeg bruke vanlig gjær?
Arkana Skrevet 11. mars 2008 #2 Skrevet 11. mars 2008 Ja, du kan bytte mellom tørrgjær og fersk gjær som det passer deg, uansett hva som står i oppskriften. Vær bare klar over at fersk gjær røres ut i væsken og temperaturen bør være ca 37 grader, mens tørrgjær blandes rett i det tørre og væsken kan/bør være et par grader varmere enn ved fersk gjær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå